🔥İndirim Baseus Şarj Kabloları İndirimde 93TL Den Başlayan Fiyatlar

Açmayın arkadaş artık, ev kablo doldu, 2 tane yolda var ekranlı geliyor.
Biraz daha kablo alırsam kablo dükkanı açacağım.
Aldıkça daha uygun fiyatlısı geliyor. Onu da alıyoruz. Yeter ki indirimli kablo olsun. Artık fazla kablolarını yakınlarına dağıtırsın. 😄

Bahsettiğiniz kablo sadece Huawei ve Honor cihazlar ile uyumlu.

Baseus-CoolPlay-Series-2m-USB-to-Type-C-100W-Fast-Charging-Cable-baseuscolombo-7.jpg
iPhone 16 Pro max için sipariş vermiştim iptal ediyorum o zaman

iPhone 16 Pro max için sipariş vermiştim iptal ediyorum o zaman
İptal edin. Telefonunuzla Type-C to Type-C 60W kablolar uyumlu. 130 TL'ye belkin kablo vardı.

İptal edin. Telefonunuzla Type-C to Type-C 60W kablolar uyumlu. 130 TL'ye belkin kablo vardı.

En az 2 metre istiyorum 2 metre versiyonunda iPhone uyumlu yazıyor kararsız kaldım🤔

baseus kablolar gerçekten güzel coolplay mi ne serisi typce kablosunu aldım kalite on numara ugreen kapışır
evet bende bu örgü modellerden bir tane ucb c to usb c var samsungun özel hızlı şarjınıda destekliyor hafif bükülme oldu ucunda ama oda kardeşimin dikaktiszce kullanamsındandır bendeyken hiçbir sıkınt ıçıkmadı öneririm ucuzdu

Prime kullanıcılarına özelde 400/150TL indirim gözüküyor ben de,
1773392794421.webp

5W gücünde veya Apple 2.4A destekli şarj aletiniz varsa en fazla 12W gücünde şarj olur. Belki de kabloyu hiç tanımaz.
Dear Oğuzhan,

Thank you for reaching out to us.

The Baseus CoolPlay Series Fast Charging Cable USB-C to USB-C 100W (2m, Black) is compatible with the iPhone 16 Pro Max and supports USB-C Power Delivery fast charging. Theoretically, you can use it with your 45W PD charger without any issues.

If you have any further questions, feel free to contact us.

Best regards,

Hamy

Baseus Support Team | Practical. Reliable. Base on User.

tXVuCe6rt71qTvDq0F4TR954toiz___Dyvis+b0_xsHAZFMnF1dcbaIHLOwrlOU_

Böyle bir cevap aldım baseusa sorduğumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,131
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri