telefon alacağım fazla araştırma yapamadım fp telefon önerisi lazım sadece kamera kullanıyorum obje çekimleri için
Ana odak kameraysa 45K ya iPhone 15 al geç. Kalan konularda da amiral gemisi zaten.telefon alacağım fazla araştırma yapamadım fp telefon önerisi lazım sadece kamera kullanıyorum obje çekimleri için
öneri için sağol inceliyorumBen xiaomi 14t pro kullaniyorum cok memnunum annemin iphone 15 pro max ile karsilastirdim yildizlari cekmeyi denedim ikisini yanyana tutarak (yildizlar gozle goruluyordu koydeyiz) iphone 15 pro max kapkaranlik bi fotograf cekerken xiaomi yildizlari net bir sekilde cekti simdi 15t modeli cikti sanirim veya direk amiral gemisi olan xiaomi 17 serisine bakabilirsin ben sadece kendi deneyimimi soyledim bilgin olsun
bakıyorum karşılaştırma videolarına youtube dan bakalımAna odak kameraysa 45K ya iPhone 15 al geç. Kalan konularda da amiral gemisi zaten.
Çok yardımcı oldun ve gayet mantıklı modeli bir araştırayımşöyle bi reddit konusu buldum belki çelişkide kalmışsındır Şahsi fikrim; Xiaomi 15T Pro veya başka bir model tercih etmeniz yönündedir. iPhone'un 'Pro' veya üstü bir modeli alınmadığı sürece, diğer seçeneklerin pek mantıklı olmadığını düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin burda fanboyluk yapmıyorum ama incelendiği zaman iphone 15 e 50.000 tl vermek yerine 15t pro ya 40.000 tl vermek donanım fiyat ve diğer şeylere bakildiginda daha mantıklı geliyor iphone kötülemiyorum mantık cercevesinde konuşuyorum.
Xiaomi kamera kısmında ne konumda bilmiyorum iyi modelleri vardır belki ama yazılım olarak berbatlar, son yıllarda kullanıp memnun olan daha görmedim.şöyle bi reddit konusu buldum belki çelişkide kalmışsındır Şahsi fikrim; Xiaomi 15T Pro veya başka bir model tercih etmeniz yönündedir. iPhone'un 'Pro' veya üstü bir modeli alınmadığı sürece, diğer seçeneklerin pek mantıklı olmadığını düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin burda fanboyluk yapmıyorum ama incelendiği zaman iphone 15 e 50.000 tl vermek yerine 15t pro ya 40.000 tl vermek donanım fiyat ve diğer şeylere bakildiginda daha mantıklı geliyor iphone kötülemiyorum mantık cercevesinde konuşuyorum.
İyice kararsızlaştım okadar model varki bilemedim hep Android telefon kullandım bu zamana kadarXiaomi kamera kısmında ne konumda bilmiyorum iyi modelleri vardır belki ama yazılım olarak berbatlar, son yıllarda kullanıp memnun olan daha görmedim.
Honora ve Samsunga bakabilir Android alacaksa, iPhone de bence güzel bir seçenek ama kendi kararı tamamen.
Yazılım konusunda 1.5 senedir kullanıyorum daha bi sorun, yaşamadım belki 2 3. Senede yavaşlar bilmiyorum artık bunu zaman göstericek arkadaşın tek derdi kamera yazılımla pek ilgilenmiyor gibiXiaomi kamera kısmında ne konumda bilmiyorum iyi modelleri vardır belki ama yazılım olarak berbatlar, son yıllarda kullanıp memnun olan daha görmedim.
Honora ve Samsunga bakabilir Android alacaksa, iPhone de bence güzel bir seçenek ama kendi kararı tamamen.
hangi samsung yavaşlıyor?2025 te s10e kullanıyordum zerre kasma yoktu ve hala güçlüydü telefon o dediğin a serilerinde oluyordurYazılım konusunda 1.5 senedir kullanıyorum daha bi sorun, yaşamadım belki 2 3. Senede yavaşlar bilmiyorum artık bunu zaman göstericek arkadaşın tek derdi kamera yazılımla pek ilgilenmiyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung larda kronik yazılım yavaşlaması yıllarca samsung kullandı çevrem son serileri bilmiyorum s serisi fena değil sanırım bu fiyat bandında 60hz ekran 20w şarj 128gb depolama iphone biraz boşa harcama gibi olur iphone alacaksan kalitelisini pro veya maxını almak daha mantıklı olur ki pro veya Max modellerin fiyatları bu fiyat aralığını epey aşıyor onun için en fiyat performans 15t pro gibi duruyor epeyden hem iphone 15 14 13 hem s25 karşılaştırmalarına baktim 15t pro için özellik olarak (iPhone'da işlemci ekosistem ve yazılımı saymazsak) hepsinden üstün görünüyor kendimde 14t pro kullandığım için pek bi sorun yaşicanı düşünmüyorum tabi karar yine senin çok arada kaldıysan gemini gibi ai a veya epey gibi sitelerden telefon karşılaştırmalarına bakarak içine sineni alabilirsin şahsen ben xiaomi den çok memnunum öyle ara yüzde reklam çıkıyor kasıyor gibi şikayet eden insanları anlamiyorum reklam sadece xiaomi mağazasında veya tarayıcısında çıkıyor ki onlarıda kullanmıyorum kamerası iphone 15 pro Max ile yarışıyor ekranı hz olarak 120 nin üstünde bu gayet iyi ekran kalitesi birkaç pixel de olsa s25 den daha iyi hızlı şarjı 60w 40w olan telefonlara nazaran 120w takıyorum 15 20 dk da 10 dan 100 oluyor (15t de 90w hızlı şarj şimdi baktım )ben memnunum alırsanız umarım sizde memnun kalırsınız
Bugüne kadar kullandığım j7, note 8 , Note 10, Note 10 Lite, M31, A70 ve A51 gibi modellerin tamamında ikinci yıldan itibaren ağırlaşma, donanımsal bozulmalar ve pil sorunları yaşadım. Çevremden aldığım geri bildirimlere göre Samsung’un S ve FE serilerinin daha başarılı olduğunu biliyorum; ancak teknik donanım ve fiyat performansı açısından bakıldığında, Xiaomi 15T Pro şu an standart S25 modelinden daha üstün bir konumda görünüyor. S25 Ultra veya iPhone 15 Pro gibi tepe modeller tercih edilmediği sürece, orta-üst segmentte 15T Pro’nun sunduğu donanım avantajı çok daha iyi durumda. tekrar ediyorum s25 iphone 15 kötü değil ama 15t pro ile karşılaştırıldığında geri kalıyorlar özellik fiyat donanım ve diğer bakış açıları tarafındanhangi samsung yavaşlıyor?2025 te s10e kullanıyordum zerre kasma yoktu ve hala güçlüydü telefon o dediğin a serilerinde oluyordur