Kaliteli ve Uygun Fiyatlı PSU Tavsiyesi

aquafire

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Bütçe
5000
5000 TL'ye kadar galiba en kaliteli bu. Bundan daha ucuza 850w için tier B psu görmedim.

22:00'dan sonra bu psu da indirime girerse alabilirsiniz. modüler olma avantajı dışında benzer kalite

şuanda online stoklarda yok bu da modüler olmayan versiyonu. arkadaşa indirimle 4.687 tlden almıştık.

Atmış olduğum raijintek nasıl acaba ? Gen5 destekli bir PSU istiyorum. Onun yerine high performance almak daha mı mantıklı?

@jombo baktığında yardımcı olur hocam

Aynısını önerirdim zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atmış olduğum raijintek nasıl acaba ? Gen5 destekli bir PSU istiyorum. Onun yerine high performance almak daha mı mantıklı?
Cratos lite güzel ancak yeterli bilgi yok sanırım o yüzden %100 emin olamıyorum yine kaliteli bir psu kesinlikle. 2-3 kere sınıf değişitrdi B+ tı C oldu C+ oldu şimdi ise B sanırım.
1773586084201.webp

B- olmuş ne zaman baksam değişiyor kereta :D

İkisi arasında hangisi sence pek bir fiyat farkı yok ikisi arasında
Aynısını önerirdim zaten :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cratos lite güzel ancak yeterli bilgi yok sanırım o yüzden %100 emin olamıyorum yine kaliteli bir psu kesinlikle. 2-3 kere sınıf değişitrdi B+ tı C oldu C+ oldu şimdi ise B sanırım.
Alıntıyı görüntüle
B- olmuş ne zaman baksam değişiyor kereta :D

Yeni bir sistem topluyorum ve PSU bakıyorum. Aklımda şu psu var: https://www.teknobiyotik.com/raijin...-1-pcie-5-1-siyah-guc-kaynagi-0r30b00037.html
Size nasıl kullanan var mı? Bir de bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir psu var mıdır? PSU modüler olmasına gerek yok ama kaliteli bir ürün olsun. Yaşadığım yerde elektrik sıkıntıları çok yaşanıyor. 750-850w psu düşünüyorum.
Hepsi PCIe 5.1 & ATX 3.1 Destekli .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri