❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Heatsink SSD (2 TB) (LSC11K2T04G8) 10.499TL

Hocam kullanacağın duruma göre tercih edebilirsin. Bakacağın modeli burada arat ve controller dram bilgilerine bak.
Ardından buradan segmentini kontrol edebilirsin.

premium segment düşünüyorsan kingston kc3000 veya samsung pro 990 yönelmeni tavsiye edebilirim.
kc3000 şu anda 13.350 ₺ tebilon'da

Buradan Nebi Akgün abime selamlar :)
Teşekkürler hocam

ne çektik şu Aİ den

Hocam bir aydınlatma yapayım dedim. Başlığa modeli LSC11K2T04G8 yazılmış ama yanlış olmuş. Bahsettiğiniz modelde dram bulunuyor ve Phison-E18 controller'ı kullanılıyor. Ancak linki atılan model LSE10Z002TG8 ve dramsiz, Phison-E21T controller'ı kullanılıyor. Yani almanızı önermem bu fiyata.
İptal ettim hocam bilgi için teşekkürler

Hocam bir aydınlatma yapayım dedim. Başlığa modeli LSC11K2T04G8 yazılmış ama yanlış olmuş. Bahsettiğiniz modelde dram bulunuyor ve Phison-E18 controller'ı kullanılıyor. Ancak linki atılan model LSE10Z002TG8 ve dramsiz, Phison-E21T controller'ı kullanılıyor. Yani almanızı önermem bu fiyata.
nereden ulaştın bu bilgiye? 2. yazdığın modeli yazınca exceria pro modeli çıkıyo ve attığın siteden exceria pro diye aratınca yine karşımıza phison-e18 controller kullandığı çıkıyor ve dram i de var.
ben bu siteden baktım ve heatsink le satılan modellerinde bu modelin kullanıldığını görüyorum.(alt kısımda 2tb olan modelin modeli PN: LSC11K2T04G8 olarak geçiyor) Başlık doğru gibi geldi bana bu sebeplerden.

Sanırım yazarken model numaralarını karıştırdım. Ama hızından anlaşılıyor bu alttaki sayfalarda doğru modeller mevcut. Şimdi kontrol ettiğimde sitede çıkmayan bir modelmiş. Muhtemelen bölgeye göre isim değişikliği veya incelenmemiş bir model. Pro modeli zaten e18 kullanıyor ve çok iyi. e21t yazmışım ama bu heatsink yazılan ssd e27t kullanıyormuş.

Gemini'ye sordum ve verdiği cevabı ekliyorum

Ekler

• 1773665507821.webp
    1773665507821.webp
    82.1 KB · Hit: 19
kioxia g4 gen5 10.000mb yi 10k dan satamadık bunu alıyorlar garip :D

Geri