❌İndirim Bitti! Sinerji 2 TB NVMe SSD indirimleri ( Çok iyi fiyatlar)

Blue sipariş ettim taksit yapamadım ama yine iyi gibi.

wd green hariç 2side olur. wd greenin yazma ömrü çok kısa o yüzden tercih edilmemeli.

fiyat uygunluğu açısından crucial en mantıklısı

az evvel samsung düştü indirim e iptal edecektim alacaksan sana vereyim bi ömür götürür
Hocam dikkatimi çekti birkaç gündür hemen hemen her fırsat başlığına aynı şeyi yapıyorsunuz amaç ne potansiyel dolandırıcılık seziyorum ?

Hocam dikkatimi çekti birkaç gündür hemen hemen her fırsat başlığına aynı şeyi yapıyorsunuz amaç ne potansiyel dolandırıcılık seziyorum ?
abartma kral ssd yi aldım ihtiyacı olana veririm dedim dolandıracak olsam bü gruptakilere yönelmem maksat halk kazansın her iyiliği ön yargı ile yaklaşan sizlerle uğraşmak ise çok zor

Ekler

• IMG_6989.webp
    IMG_6989.webp
    78.3 KB · Hit: 127
Şuradan bakın modellere

WD Green SN3000 2 TB 7.999 TL:
WD Blue SN5000 2 TB 8.499 TL:
Crucial P3 Plus 2 TB 7.899 TL:
Güzel fiyatlar, hayırlı olsun alanlara.

Eyvallah çektim 2 tane

Ucuz gibi görünen fiyatlarda tepe noktalar sayılır. Eldekiler ile devam bu balon piyasaya para kaptıramam. Elbet bitecek.

Crucial ile sn5000 alınır sn3000 önermem

Ucuz gibi görünen fiyatlarda tepe noktalar sayılır. Eldekiler ile devam bu balon piyasaya para kaptıramam. Elbet bitecek.
Hocam 2 TB için 8000 çok da abartı gelmedi bana bu piyasada, yani 5K'dan 25K olan RAM için beklenebilir de 5K'dan 7-8K olan SSD için beklemeye değer mi bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri