Öneri Telefon için şarj aleti öenrir misiniz

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Cihazım 33w ile şarj olabiliyor 25w da olur 45w da olur adaptör, max 500 liraya ne alabilirim azcık arttırabilim bütçeyi düşük olursa iyi olur, adaptör type c girişli ise bide kablo önerirseniz çok iyi olur

Cihazım 33w ile şarj olabiliyor 25w da olur 45w da olur adaptör, max 500 liraya ne alabilirim azcık arttırabilim bütçeyi düşük olursa iyi olur, adaptör type c girişli ise bide kablo önerirseniz çok iyi olur
telefon marka model ne ona göre önerelim
@Mindustry

ben rehber hazırlamıuştım bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rehber

Xiaomi redmi note 11s
Bence Xiaomi 33W type-C nano adaptör daha kullanışlı olur. Samsung ve Apple telefonlarla da uyumlu.

Xiaomi uyumlu USB-A to Type-C kabloları bulması zor ve pahalı. USB A portlu xiaomi şarj aletlerini tavsiye etmiyorum.

Şok zincir markette 100TL'ye satılan neowise marka şarj kablosu da işe yarar.

Kabloyu internetten sipariş edecekseniz belkin marka kablo 130 tl.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: java
Sakın hepsiburada, trendyol vs. satılan xiaomi adaptörlerden alma. Çok büyük ihtimalle çakma oluyorlar

Sakın hepsiburada, trendyol vs. satılan xiaomi adaptörlerden alma. Çok büyük ihtimalle çakma oluyorlar
Bu sitelerdeki bilinmedik pazaryeri satıcıları sahte satabiliyor. Amazon, Hepsiburada, Trendyol gibi satıcılar orijinal satıyor.

Bence Xiaomi 33W type-C nano adaptör daha kullanışlı olur. Samsung ve Apple telefonlarla da uyumlu.

Xiaomi uyumlu USB-A to Type-C kabloları bulması zor ve pahalı. USB A portlu xiaomi şarj aletlerini tavsiye etmiyorum.

Şok zincir markette 100TL'ye satılan neowise marka şarj kablosu da işe yarar.

Kabloyu internetten sipariş edecekseniz belkin marka kablo 130 tl.
hocam bütçe yok o kadar

hocam bütçe yok o kadar
Belkin 45W şarj aleti 566 TL. Stokta sadece 1 tane var. Hemen sipariş edin.

1773845099609.webp

695e denk geldi teşekkürler herkese

Kaçırmadığınıza sevindim. Neredeyse bilindik markaların 30W şarj aleti fiyatına aldınız. Telefonunuz USB PD ile kaç watt hızında şarj olduğunu biliyor musunuz? Redmi note 11 pro modelini test etmiştim. USB PD şarj aletiyle 27W hızında şarj oluyordu.
bilmiyorum hocam ama 11s ile pro arasında fazla bir fark yok diye biliyorum

bilmiyorum hocam ama 11s ile pro arasında fazla bir fark yok diye biliyorum
Redmi Note 10S modelini de şarjda ölçmüştüm. USB PD ve PPS protokolünü destekleyen şarj aleti ile 24W hızında şarj oluyordu. Sizin telefonunuz da muhtemelen 24W veya 27W hızında şarj olur.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri