Bende 5G açıldı ve hala yavaş.

Hayır, şu anki taahhütün bitene kadar 5G'yi ücretsiz şekilde kullanabileceksin, taahhütün bittiğinde ise tarife seçerken 5G tarifesi seçmezsen o zaman kullanamazsın, yani ilk etapta 5G herkese ücretsiz.
Senin konuna gelecek olursak da 5G isim olarak aktif görünse bile şu an İstanbul Havaalanı hariç açık değil, resmi olarak açıldığında zaten her yerde haberini duyarsın ve o zaman gerçek 5G'yi kullanabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul'da ara ara ben de denk geliyorum, 5G görünüyor bazı yerlerde ama dediğim gibi şu anda aktif değil.

Gaziantepteyim bende de bi anlık öyle göründü. Cloudflare speed test yaptım 40 verince açıp kapadım 4.5 oldu geri
Dediğin siteyle nende yaptım hocam 4g ile aynı hızlarda.

Hayır, şu anki taahhütün bitene kadar 5G'yi ücretsiz şekilde kullanabileceksin, taahhütün bittiğinde ise tarife seçerken 5G tarifesi seçmezsen o zaman kullanamazsın, yani ilk etapta 5G herkese ücretsiz.
Senin konuna gelecek olursak da 5G isim olarak aktif görünse bile şu an İstanbul Havaalanı hariç açık değil, resmi olarak açıldığında zaten her yerde haberini duyarsın ve o zaman gerçek 5G'yi kullanabilirsin.

İstanbul'da ara ara ben de denk geliyorum, 5G görünüyor bazı yerlerde ama dediğim gibi şu anda aktif değil.
4g ye geçerken de böyle mi olmuştu sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum. 5g nisanda açılacaktı da ne zaman hatırlamıyorum.

Ara sıra 4g oluyor 5g oluyor. Bir işi düzgün yapsalar keşke.

Merhaba. Beylikdüzündeyim şuanda (istanbul) ve bir anda 5g aktive oldu bende. İnternetim hala yavaş. Türktelekom kullanıyorum, galaxy s23.

Bir görsel vardı, borunun boyutu büyüyordu ama akan su hep azdı. O ayar.
Benim telefonumda 4.5g bile yok :(

Dediğin siteyle nende yaptım hocam 4g ile aynı hızlarda.

4g ye geçerken de böyle mi olmuştu sanki öyle bir şeyler hatırlıyorum. 5g nisanda açılacaktı da ne zaman hatırlamıyorum.

Ara sıra 4g oluyor 5g oluyor. Bir işi düzgün yapsalar keşke.
İş yapılmaya devam ediliyor zaten, şu an 5G yazısına takılmana gerek yok, henüz resmi olarak 5G'yi açtık, 5G'ye geçtik duyurusu yapılmadı. Resmi açıklama geldikten sonra hala bir sorun varsa eleştirini o zaman yapabilirsin. Şu an açtık diye bir iddiaları yok zaten.

Merhaba. Beylikdüzündeyim şuanda (istanbul) ve bir anda 5g aktive oldu bende. İnternetim hala yavaş. Türktelekom kullanıyorum, galaxy s23.

Bir görsel vardı, borunun boyutu büyüyordu ama akan su hep azdı. O ayar.
türktelkomdan sms gelmıstı 5g 1 Nisan itibari ile kullanıma açılacak diye ondan olabilirmi yada bende bölge farklı diyemi öyle sms geldi

Benim telefonumda 4.5g bile yok :(
ya bırak yeme bizi o sistemi kullanan adamda neler vardır :)

türktelkomdan sms gelmıstı 5g 1 Nisan itibari ile kullanıma açılacak diye ondan olabilirmi yada bende bölge farklı diyemi öyle sms geldi

Lumia 1320 var.
Bak bakiyim var mı 4.5g :D

Bende öyle hatırlıyorum hocam.

Telefon parasını da sisteme yatırmıştır arkadaş. İyi bir bilgisayar için anlaşılabilir bir fedakarlık.

Lumia 1320 var.
Bak bakiyim var mı 4.5g :D
Hocam aktif mi kullanıyorsun şuanda?

Bende öyle hatırlıyorum hocam.

Telefon parasını da sisteme yatırmıştır arkadaş. İyi bir bilgisayar için anlaşılabilir bir fedakarlık.

Hocam aktif mi kullanıyorsun şuanda?
Evet.

5gyi ayarlardan kapattım arkadaşlar. Çok fazla git gel yaptı yarım saattir şarjımı yiyor.

Hocam keyfine mi kullanıyorsun zorunluluktan mı? Bootloader fln açtın mı?

5gyi ayarlardan kapattım arkadaşlar. Çok fazla git gel yaptı yarım saattir şarjımı yiyor.

Hocam keyfine mi kullanıyorsun zorunluluktan mı? Bootloader fln açtın mı?
Keyfine ya. Zaten hiçbir uygulama çalışmıyor. Mağaza desteği bitti.
Ana telefonum yd vivo x100.
Lumiayi modem telefon olarak kullanıyorum da başka telefona gecicem 5g için.

Keyfine ya. Zaten hiçbir uygulama çalışmıyor. Mağaza desteği bitti.
Ana telefonum yd vivo x100.
Lumiayi modem telefon olarak kullanıyorum da başka telefona gecicem 5g için.
Hocam reddit telegram discord youtube falan var aslında eğer ilgilenmek isterseniz. Lumia cihazların baya bir topluluğu var yurt dışında. Türkiyede de bir topluluk var. İlgini çekerse tabi.

Şükrü Saraçoğlu’nda denedim, hız testi yaptım. 30 Mbps civarında fark vardı ama kayda değer bir değişim yok.

Geri