talpinkman
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Kopmuş gibi ve orta sıradan bunun tamiri sıkıntılı olur kartı garantiye gönderB850 plus wifi anakartıma işlemci montajını yaparken (ilk defa yapıyorum) ana kart işlemci yuvasında bir pin yamuldu yada koptu bunun tamiri var mı varsa önerebileceğiniz bir yer var mı fiyat olarak tahmini ne olur sizce teşekkür ederim (görsel ekledim)
Bu benim kendi hatam garanti neden kabul etsin kiKopmuş gibi ve orta sıradan bunun tamiri sıkıntılı olur kartı garantiye gönder
Ücret karşılığı yapmaları içinBu benim kendi hatam garanti neden kabul etsin ki
Nasıl bi fiyat çıkar senceÜcret karşılığı yapmaları için
210 dolarlık anakarta 275 dolar tamir masrafı çıkardılar hocam benzer durum için siz yinede şansınızı deneyin.Nasıl bi fiyat çıkar sence
Ya aslında servis yerine güvenilir bi bilgisayarcı falan bulsam daha az masraf ederim diye düşündüm ama aynı performansı verirse anakart ve güvenilir yer bulabilirmiyim onuda bilmiyorum tam olarak istanbul içi önerebileceğiniz yer varsa önerirseniz sevinirim yani210 dolarlık anakarta 275 dolar tamir masrafı çıkardılar hocam benzer durum için siz yinede şansınızı deneyin.
Donanım haber Forum tarafında bu tarz işleri yapan kişiler var onlarla görüşüp şansını deniyor bilirsinYa aslında servis yerine güvenilir bi bilgisayarcı falan bulsam daha az masraf ederim diye düşündüm ama aynı performansı verirse anakart ve güvenilir yer bulabilirmiyim onuda bilmiyorum tam olarak istanbul içi önerebileceğiniz yer varsa önerirseniz sevinirim yani
Nerden ulaşabilirimDonanım haber Forum tarafında bu tarz işleri yapan kişiler var onlarla görüşüp şansını deniyor bilirsin
Teşekkür ederim acemiliğime geldiGeçmiş olsun hocam![]()