postE
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
bence de çok ama testlere baktığımda oyun performansı çok etkilemiyor. keşke 2x16 6000mhz ram çekebilseydik. onunla ddr5 geçerdim de bununla değmez.5600 mhz cl46 çok ya
bence de çok ama testlere baktığımda oyun performansı çok etkilemiyor. keşke 2x16 6000mhz ram çekebilseydik. onunla ddr5 geçerdim de bununla değmez.5600 mhz cl46 çok ya
evetneden bu kadar büyük bir indirim yaptılar fiyatlandırma hatası mı ?
Yav vatan bu ramleri allah bilir hangi fiyattan aldıneden bu kadar büyük bir indirim yaptılar fiyatlandırma hatası mı ?
Aldığın fiyata satma zaten hocam piyasa pek iyiliği hak eden insanlarla dolu değilBilmiyorum ki hocam. Belki kızan olur ama aldığım fiyata kesinlikle satmam. Ama düşüneceğim sahibinden i açar, en uygun fiyatın altında bir fiyata satarım muhtemelen. Belki bendeki 32 GB ve onaylanan siparişi satar 96yı kullanırım ama ihtiyacım da yok. Geçen durduk yere beyaz 9070xt yi ve 9800x3d işlemciyi aldım kampanya var diye. Şimdi kullanıyorum mecbur. İhtiyaç yine yoktu.
Eğer 96gb i satacaksan bana haber verebilir misin? Benim amacım akademik, yapay zeka eğitiminde kullanicam kendi cebimden vercem mecburen. 64 aldım ama yetmiyor 96 gb almam gerekiyor. 64 gb ramlerle takas isterseniz öyle bile verebilirim.Bilmiyorum ki hocam. Belki kızan olur ama aldığım fiyata kesinlikle satmam. Ama düşüneceğim sahibinden i açar, en uygun fiyatın altında bir fiyata satarım muhtemelen. Belki bendeki 32 GB ve onaylanan siparişi satar 96yı kullanırım ama ihtiyacım da yok. Geçen durduk yere beyaz 9070xt yi ve 9800x3d işlemciyi aldım kampanya var diye. Şimdi kullanıyorum mecbur. İhtiyaç yine yoktu.
Royal silverlar bi tık diğerlerine göre pahalıymış
Hocam 32gb gelirse ve 1-2 ay beklerim derseniz alırım şu anlık param yok.Bilmiyorum ki hocam. Belki kızan olur ama aldığım fiyata kesinlikle satmam. Ama düşüneceğim sahibinden i açar, en uygun fiyatın altında bir fiyata satarım muhtemelen. Belki bendeki 32 GB ve onaylanan siparişi satar 96yı kullanırım ama ihtiyacım da yok. Geçen durduk yere beyaz 9070xt yi ve 9800x3d işlemciyi aldım kampanya var diye. Şimdi kullanıyorum mecbur. İhtiyaç yine yoktu.
Hocam para herkese lazım çoğu kişide haketmiyor ya bi öğrenci kardeşe o kadar indirim yap yada kendi cebine harçlık kalacak şekilde sat bence. Ben benim 14 gün önce aldığım 32gb ramleri 18 altına vermiyorum. Ne 0 ı kadar pahalı ne 2. eldeki ölücülerin istediği kadar ucuz o ortaya satmak en mantıklısı bence. İleride senin 6 ya sattığın adam o ramleri o insanlar gibi 8500 e koyar. Yine de güzel düşüncelisin.2x16 cl46 5600mhz yi alabilmiştim sadece onu da bi tane gönderiyorlar diye ddr5'e geçmeyip satıcam. 3700e aldım millet 8500e koymuş. piyasayı düşürmek için 7bine koydum pazarlıkla biraz daha düşerim.
İkisi de aynı hesap mı ustam?