Call Of Duty MW2 Karıncalanıyor

EJD0R

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor rahatsız oluyorum

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    62.8 KB · Hit: 21
Arkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor rahatsız oluyorum
BAzı oyunlarda normal olabiliyor misal uncharted 4te siyah kısımlarda 6800 5070 ve 1650 ekran kartlarında aynı bununki gibiydi bende

BAzı oyunlarda normal olabiliyor misal uncharted 4te siyah kısımlarda 6800 5070 ve 1650 ekran kartlarında aynı bununki gibiydi bende
RX 9060 XT Kullanıyorum. MW 2019'da çok yoktu ama bunda baya var ve her yerde. Düşüğe çekiyorum yok, ultra yapıyorum yok. FSR kapalı ama yine aynı

steamdan aldıysan dosyaları doğrula. grafik apı da directxteyse vulkana al vulkansa da tersini yaparak dene. benzer sorunu rdrde yaşadığımda bu şekilde çözmüştüm

Ayarlarda filmic grain olması lazım onu düşür yada kapat.

steamdan aldıysan dosyaları doğrula. grafik apı da directxteyse vulkana al vulkansa da tersini yaparak dene. benzer sorunu rdrde yaşadığımda bu şekilde çözmüştüm
GamePass'den indirdim. DirectX için bakacağım birazdan teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlarda filmic grain olması lazım onu düşür yada kapat.
Yaptım onu da fakat işe yaramadı.

Geri