BAzı oyunlarda normal olabiliyor misal uncharted 4te siyah kısımlarda 6800 5070 ve 1650 ekran kartlarında aynı bununki gibiydi bendeArkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor rahatsız oluyorum
RX 9060 XT Kullanıyorum. MW 2019'da çok yoktu ama bunda baya var ve her yerde. Düşüğe çekiyorum yok, ultra yapıyorum yok. FSR kapalı ama yine aynıBAzı oyunlarda normal olabiliyor misal uncharted 4te siyah kısımlarda 6800 5070 ve 1650 ekran kartlarında aynı bununki gibiydi bende
Ayarlarda filmic grain olması lazım onu düşür yada kapat.Arkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor rahatsız oluyorum
GamePass'den indirdim. DirectX için bakacağım birazdan teşekkür ederim.steamdan aldıysan dosyaları doğrula. grafik apı da directxteyse vulkana al vulkansa da tersini yaparak dene. benzer sorunu rdrde yaşadığımda bu şekilde çözmüştüm
Yaptım onu da fakat işe yaramadı.Ayarlarda filmic grain olması lazım onu düşür yada kapat.