❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam niye böyle bir indirim oldu hemde bir anda stoklarımı eritiyorlar ne yapıyorlar bilgilendirebilen varmı
Ya ram kıtlıgı bitti derin bilgileri var vatanın eski fiyatlarındanda ucuza satacaklar ya da hata başka açıklaması yok.

hocam niye böyle bir indirim oldu hemde bir anda stoklarımı eritiyorlar ne yapıyorlar bilgilendirebilen varmı
Ben ilk başta fiyat hatası olduğunu düşünüyorum.Vatan sonrasında bunu kampanya diye çevirdi diye düşünüyorum.Başka açıklaması yok çünkü.Stok eritme olsa bu fiyatların %50 üstüne koysaydı bile hemen biterdi

Ben ilk başta fiyat hatası olduğunu düşünüyorum.Vatan sonrasında bunu kampanya diye çevirdi diye düşünüyorum.Başka açıklaması yok çünkü.Stok eritme olsa bu fiyatların %50 üstüne koysaydı bile hemen biterdi
değişik tamda o anda üniversitedeydim yoksa alırdım 1 64 lük belki ne kadar sürede tükendi peki

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
Ya ram kıtlıgı bitti derin bilgileri var vatanın eski fiyatlarındanda ucuza satacaklar ya da hata başka açıklaması yok.
Olabilir mi diyicem de keşke de olsa ama sadece vatanın mı haberi oluyor. Büyük ihtimalle fiyatlandırma hatası veya hayır yapmak istedi birisi.

Benim 32 iptal oldu xpg 16 gb olanı göndericekler.Ömür boyu 32 le devam ederiz.Bu fiyatları gördükten sonra daha ram almam gibi.😀

bukadar büyük bir satışı bukadar ucuzdan yapıyorsa dahasıda farklı yerden çıkar gibi, bekleyin derim.

Bilerek yapılan bir şey olsa adet sayısını 1 ile sabitlerlerdi. Ben elde kalanları internet mağazasına eklerken "kayıtlı" olan ilk fiyatlar üzerinden otomatik olarak eklendi ve bariz bir hata diye tahmin ediyorum.

Kıtlığının bitmesinin imkanı yok globalde aynı durum yaşayan yok vatan babanın size kıyağı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri