Yardım 30-40k arası telefon önerisi

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
30-40k bütçem var genelde hep iphone kullandım ikinci el iPhone veya sıfır iphone 13 yada bu bütçeye çok mantıklı android telefon varmı

İkinci el az kullanılmış 15 olurmu
Bu telefonlarla özelliklerini karşılaştırın. iPhone 15 üçünden de geride. Be olsam 30K üzeri para verip 60 Hz ekranlı, 2000 yılından kalma USB versiyonu 2.0 olan telefonu almazdım.

Bu telefonlarla özelliklerini karşılaştırın. iPhone 15 üçünden de geride. Be olsam 30K üzeri para verip 60 Hz ekranlı, 2000 yılından kalma USB versiyonu 2.0 olan telefonu almazdım.

Evet 60hz fln baya düşük kalmış diğerlerine göre istediğim uzun süre gitmesi zamanında babam sıfır 7 plus almış ben şuan sınava hazırlanıyorum diye aldım ben kullanıyorum ve hala bi sıkıntı yok şimdilik

yurtdışı telefon kullanırsan sıfır ayarında 16 pro max alabilirsin

Evet 60hz fln baya düşük kalmış diğerlerine göre istediğim uzun süre gitmesi zamanında babam sıfır 7 plus almış ben şuan sınava hazırlanıyorum diye aldım ben kullanıyorum ve hala bi sıkıntı yok şimdilik
Bu bütçede apple tarafında idarelik telefonlar alırsınız. S24, S25 serisi telefonlar çok daha konforlu bir deneyim sunuyor.

Ama aynı dönemde Samsung alan abim

kaç tane telefon değiştirdi o telefonun üstüne o yüzden biraz sıcaklığım var iphone karşı

S25fe

Geri