Yardım 5070 vs 9070 xt hangisi alınır

Yanma olayları adaptör ve kötü psu sonucu oldu.Düzgün bir psuda ve direk psudan gelen 12vhpwr kablosu varsa sıkıntı çıkmaz.İlla istiyosanız klasik 8 pinli alın geçin.
Thermaltake TF1 1550W 80+ Titanyum PSU'm var ama yine de yanacakmış gibi geliyor.

Thermaltake TF1 1550W 80+ Titanyum PSU'm var ama yine de yanacakmış gibi geliyor.
Sağlam oturttuktan sonra gpudan direk gelen kabloyla çok düşük hocam dikkat önemli yinede ben riski almam diyorsanız mercury en mantıklı secimdir

aynı ekran kartını bende kullanıyorum RX9070XT 7900X3D işlemciyle beraber hiç bir sorun yaşamadım şahsen

Sağlam oturttuktan sonra gpudan direk gelen kabloyla çok düşük hocam dikkat önemli yinede ben riski almam diyorsanız mercury en mantıklı secimdir
Sağlam deme bana, PCIE kablolarından bir tanesinin ekran kartına tutunan tırnağı kırık. Kablo da bulamıyorum zor durumdayım :kekw:

Ekler

• 20260323_213001.webp
    20260323_213001.webp
    613.1 KB · Hit: 9
aynı ekran kartını bende kullanıyorum RX9070XT 7900X3D işlemciyle beraber hiç bir sorun yaşamadım şahsen
Şans meselesi hocam bahsettiğim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlam deme bana, PCIE kablolarından bir tanesinin ekran kartına tutunan tırnağı kırık. Kablo da bulamıyorum zor durumdayım :kekw:
Ne bu psu tam moduler mi phanteksin kablo setinden al

Şans meselesi hocam bahsettiğim gibi

Ne bu psu tam moduler mi phanteksin kablo setinden al
Tam modüler tabii ki. Bakacağım aslında sleeved set istiyorum. Asiahorse'un kablolarından alasım var fakat içerisinden çıkanlar yetmiyor.

1300 TL'ye HB'de var. Ama 1 24 Pin, 1 CPU, 2 PCIE çıkıyor. Bana 2 CPU, 3 PCIE lazım öyle bir sıkıntı var.
N11de 700 TL 2 adet al kanka

Onlarda bi bakımdan çıkamadı.
Pazaryerlerinde stok görünüyor bir kişi yeni almış. Muhtemelen qp açılmaz daha gençerde bakımdayız vs diyordu o da kapattı tamamen sessiz sedasız olan oradan sistem alan benim gibilere oldu

N11de 700 TL 2 adet al kanka

Pazaryerlerinde stok görünüyor bir kişi yeni almış. Muhtemelen qp açılmaz daha gençerde bakımdayız vs diyordu o da kapattı tamamen sessiz sedasız olan oradan sistem alan benim gibilere oldu
Rengi gözlerimi kanatıyor :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri