Rtx 4060 i7 12. nesil işlemcili laptop ısı sorunu

akoreise

80+
Reaksiyon skoru
0
cs 2 oyun başladığı gibi 83 gibi başlıyorum 3 maç atsam 90 ı görüyorum daha da atarsam fps drop girer hep . gta 5 te ise 5 dakikada 92 gibi oranlar görürüm devam edersem daha fazlasını da görüyorum . laptop masa üzerinde kullanıyorum laptopu kaldırınxa ufak sıcaklık düşüşleri oluyor sizce soğutucu mu yoksa yükseltme standı mı almam gerekiyor önerileriniz nedir basitçe anlatmanızı rica ederim

macun bakımı da gelmiş olabilir, hiç yaptın mı bir de ne zaman aldın laptobu

cs 2 oyun başladığı gibi 83 gibi başlıyorum 3 maç atsam 90 ı görüyorum daha da atarsam fps drop girer hep . gta 5 te ise 5 dakikada 92 gibi oranlar görürüm devam edersem daha fazlasını da görüyorum . laptop masa üzerinde kullanıyorum laptopu kaldırınxa ufak sıcaklık düşüşleri oluyor sizce soğutucu mu yoksa yükseltme standı mı almam gerekiyor önerileriniz nedir basitçe anlatmanızı rica ederim
Fabrika çıkışı dandik olabilie termalleri bi mx4 + sesten rahatsız olmam derseniz laptop soğutucu ile sıkıntı yaşamazsınız

Servise gönderebilirsin

şu anki durumda soğutucu mu yoksa yükseltici mi almak mantıklı olur?

Aynı sistem bende var cs go full ayarlarda 200 fps üstü alıyorum. 90 ne? Watı mı düşük ki? Ya da tek modül RAM mı var?

Aynı sistem bende var cs go full ayarlarda 200 fps üstü alıyorum. 90 ne? Watı mı düşük ki? Ya da tek modül RAM mı var?
Derece hocam fps değil😂 uykulu uykulu yanlış okudunuz herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu anki durumda soğutucu mu yoksa yükseltici mi almak mantıklı olur?
Soğutucu al termallerde hızlı bozulmamış olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri