❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Siparişlerimdeki en indirimi az olan ve yüksek fiyatlı iki tanesini seçip yollamışlar gerisi iptal. Şark kurnazlığına bak ya.

adamlar %70 indirimli sattılar 1 kelime laf haketmiyorlar bence
Sorun indirimli satıp satmamaları değil. Sonradan bu şekilde bir yola başvurmaları. Kaldı ki bana gönderdikleri %30-40 kestikleri iki ram. Sorun işin içinden çıkmak için böyle ucuz numaralar yapmaları. Hatalı fiyattan deseler veya iptal edin deseler zaten iptal ederdim ya da umursamazdım.

Siparişlerimdeki en indirimi az olan ve yüksek fiyatlı iki tanesini seçip yollamışlar gerisi iptal. Şark kurnazlığına bak ya.
Hocam senin yaptığında toplu alıp şark kurnazlığı yapmak değil mi?

Sorun indirimli satıp satmamaları değil. Sonradan bu şekilde bir yola başvurmaları. Kaldı ki bana gönderdikleri %30-40 kestikleri iki ram. Sorun işin içinden çıkmak için böyle ucuz numaralar yapmaları. Hatalı fiyattan deseler veya iptal edin deseler zaten iptal ederdim ya da umursamazdım.
Hoca 1 tane bile alamayanlar var sen aldığın (atıyorum) 4-5 tanenin içinden 2 tanesini yolluyorlar diye şikayet ediyorsun. Garip gerçekten

Oh be sonunda kargoya verildi ramler 🥲😂

Hocam senin yaptığında toplu alıp şark kurnazlığı yapmak değil mi?
Ben bir limit veya farklı bir şey yazdığını hatırlamıyorum. Konu nasıl buraya açıldıysa herkes gibi gördüm alışverişimi yaptım çıktım. Alışveriş yapmanın bir yasal sınırı yoktu en son baktığımda.

Ben bir limit veya farklı bir şey yazdığını hatırlamıyorum. Konu nasıl buraya açıldıysa herkes gibi gördüm alışverişimi yaptım çıktım. Alışveriş yapmanın bir yasal sınırı yoktu en son baktığımda.
Var vatan kampanyalarda toplu siparişlerde iptal etme hakkını saklı tutar yazıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,480
Üyeler
190,755
Son üye
Happy light
Geri