adamlar %70 indirimli sattılar 1 kelime laf haketmiyorlar benceSiparişlerimdeki en indirimi az olan ve yüksek fiyatlı iki tanesini seçip yollamışlar gerisi iptal. Şark kurnazlığına bak ya.
Sorun indirimli satıp satmamaları değil. Sonradan bu şekilde bir yola başvurmaları. Kaldı ki bana gönderdikleri %30-40 kestikleri iki ram. Sorun işin içinden çıkmak için böyle ucuz numaralar yapmaları. Hatalı fiyattan deseler veya iptal edin deseler zaten iptal ederdim ya da umursamazdım.adamlar %70 indirimli sattılar 1 kelime laf haketmiyorlar bence
Teşekkürler hocaminfoya mail atabilirsin
Evet hocamSeninki de mi kargoya teslimat bekleniyorda hocam
Hocam senin yaptığında toplu alıp şark kurnazlığı yapmak değil mi?Siparişlerimdeki en indirimi az olan ve yüksek fiyatlı iki tanesini seçip yollamışlar gerisi iptal. Şark kurnazlığına bak ya.
Hoca 1 tane bile alamayanlar var sen aldığın (atıyorum) 4-5 tanenin içinden 2 tanesini yolluyorlar diye şikayet ediyorsun. Garip gerçektenSorun indirimli satıp satmamaları değil. Sonradan bu şekilde bir yola başvurmaları. Kaldı ki bana gönderdikleri %30-40 kestikleri iki ram. Sorun işin içinden çıkmak için böyle ucuz numaralar yapmaları. Hatalı fiyattan deseler veya iptal edin deseler zaten iptal ederdim ya da umursamazdım.
ne aldın senKeşke banada muadil ürün önerseler fıstık gibi ramler varken aceleyle gittim enayi gibi bunu aldım, işin kötüsü benim kasamdaki ramlede uyumlu değil
Ben bir limit veya farklı bir şey yazdığını hatırlamıyorum. Konu nasıl buraya açıldıysa herkes gibi gördüm alışverişimi yaptım çıktım. Alışveriş yapmanın bir yasal sınırı yoktu en son baktığımda.Hocam senin yaptığında toplu alıp şark kurnazlığı yapmak değil mi?
Var vatan kampanyalarda toplu siparişlerde iptal etme hakkını saklı tutar yazıyor.Ben bir limit veya farklı bir şey yazdığını hatırlamıyorum. Konu nasıl buraya açıldıysa herkes gibi gördüm alışverişimi yaptım çıktım. Alışveriş yapmanın bir yasal sınırı yoktu en son baktığımda.
xpg 16gb 5600mhz cl46 olanıne aldın sen