Evet kafam acıyor baya 30dk da bile oluyorBende de aynı sorun var hocam, kafa bandının içinden geçen kablo kalın ve kafaya baskı yapıyor bir süre sonra
Evet kafam acıyor baya 30dk da bile oluyorBende de aynı sorun var hocam, kafa bandının içinden geçen kablo kalın ve kafaya baskı yapıyor bir süre sonra
Sesten ziyade mikrofon kalitesini sevdiğim bir ürün o yüzden bir şekilde içindeki kablonun yerini değiştirmeyi deneyeceğimEvet kafam acıyor baya 30dk da bile oluyor
Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?Sesten ziyade mikrofon kalitesini sevdiğim bir ürün o yüzden bir şekilde içindeki kablonun yerini değiştirmeyi deneyeceğim
KablosuzKablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?
Bana eq profilinizi atar mısınız deneyeceğim.Yaklaşık 4 saat ayar yaparak ve q30 ile karşılaştırarak kullandım ve bana kalırsa q30 dan bir tık daha iyi ama kesinlikle doğru ayarlarla geçerli bu dediğim şey, kulaklıklığın stok ayarları rezalet bana kalırsa. Bunları 4 senelik bir q30 kullanıcısı olarak söylüyorum bu arada.
h3 pro benim değildi ama alabiliyorsam alacağımBana eq profilinizi atar mısınız deneyeceğim.
maalesef uygulamayı silince ekolayzer ayarı uçmuş hocam h3 içinBana eq profilinizi atar mısınız deneyeceğim.