Tıraş makinesi önerşsi

GerHesQ

80+
Reaksiyon skoru
43
Makine almayı düşünüyorum pek sakalım yok 0 a yakın almasını istiyorum önerilere açığım

Makine almayı düşünüyorum pek sakalım yok 0 a yakın almasını istiyorum önerilere açığım
Valla çantamdan hiç ayırmıyorum Philips OneBlade'i tavsiye ederim.

Hangisi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesimi nasıl
Benim sakallarım öyle gür değil yani diyeceğim şey kişiden kişiye değişiklik gösterir. Sakalı çok gür olmayan biri olarak gerçekten memnunum haftada 2 defa kullanıyorum çünkü sakaldan nefret ediyorum. Gayet memnun etti beni şahsen.

One blade tek geçerim.
Hangi model hocam

Benim sakallarım öyle gür değil yani diyeceğim şey kişiden kişiye değişiklik gösterir. Sakalı çok gür olmayan biri olarak gerçekten memnunum haftada 2 defa kullanıyorum çünkü sakaldan nefret ediyorum. Gayet memnun etti beni şahsen.
Eywallah

0 mı alıyor bu jilet gibi?
Yani 0 demek tabi imkansız sonuçta jiletle karşılaştırıyoruz ama 0'a yakın alıyor. ayrıca bu tür ürünleri sadece makine olarak değil yedek parça olarak da düşünmek lazım. Makine kendi bıçağı ile 1300 liraya denk geliyor ve bıçaklar ortalama 3-4 ay gidiyor. Yedek bıçaklar az önce baktım 3'lü paket olarak yaklaşık 1000 lira. Kalas gibi bir makine yerine veya jiletin köpüğü, jeli, losyonu ile uğraşmak istemeyen biri için inanılmaz pratik.
Hangi model hocam

Eywallah
Rica ederim.

philips bodygroom 5020/15 olması lazım 0 a en yakın yaptığını bildiğim tek bu var 2016 dan beri bodygroom kullanıyorum ama yoğun sakal için uygun değil vücutta tek geçerim çizik bile atmaz

Geri