Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Desktop Screenshot 2026.03.27 - 00.05.20.24.webp

CarXstreet de hangi arabaları nasıl modifiye ettin? Çok güzel tuning seçenekleri varda Zevkler farklıdır diye arabalarına bakmak isterim.
Kral ben oyunu senin bi yorumundan görüp indirmiştim mobilde vardı ama pc de olduğunu bilmiyordum oyunu çok oynayamadım zamanım olmadığından. Bir gün düzgün oynayamaya başlarsam modifiye işlerine girişmeyi düşünüyorum. Sadece toyotanın bi arabasını wallpaperdaki hale benzetmiştim oynayışımda :D

Kral ben oyunu senin bi yorumundan görüp indirmiştim mobilde vardı ama pc de olduğunu bilmiyordum oyunu çok oynayamadım zamanım olmadığından. Bir gün düzgün oynayamaya başlarsam modifiye işlerine girişmeyi düşünüyorum. Sadece toyotanın bi arabasını wallpaperdaki hale benzetmiştim oynayışımda :D
Eyvallah Aga merak ettim sadece çünkü oyuncuların çoğusunu artık böyle oyun cezbetmiyor.
Genel olarak Valoranta sarmışlar. Acaba kardeşimiz Tuning araba bağımlısı mı dedim? :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant oynayanları da pek ciddiye almıyorum afedersiniz belki eğlencelidir ama ben onda eğlenceli bişey göremiyorum. :D

Supra'ya da ateşli selamlar bu arada. 2Jz kraldır kral.

Eyvallah Aga merak ettim sadece çünkü oyuncuların çoğusunu artık böyle oyun cezbetmiyor.
Genel olarak Valoranta sarmışlar. Acaba kardeşimiz Tuning araba bağımlısı mı dedim? :D

Valorant oynayanları da pek ciddiye almıyorum afedersiniz belki eğlencelidir ama ben onda eğlenceli bişey göremiyorum. :D

Supra'ya da ateşli selamlar bu arada. 2Jz kraldır kral.
Zamanında çokça Underground ve Most wanted oynamış biri olarak oyun tuning açısından tatmin etti beni çok oynayamasamda. Arada bı girip müzikle araba sürüp çıkıyorum gamepad ile sürüş keyfi başka boyuta çıkıyor first person kamera modunda :) Yeni nesil araba oyunları çok arcade olmuşlar sarmıyor çoğu :D Bunu ilk oynadığımda harbiden araba sürdüğümü hissetmiştim :)

Zamanında çokça Underground ve Most wanted oynamış biri olarak oyun tuning açısından tatmin etti beni çok oynayamasamda. Arada bı girip müzikle araba sürüp çıkıyorum gamepad ile sürüş keyfi başka boyuta çıkıyor first person kamera modunda :) Yeni nesil araba oyunları çok arcade olmuşlar sarmıyor çoğu :D Bunu ilk oynadığımda harbiden araba sürdüğümü hissetmiştim :)
Valla bende direksiyonla Mersedes G500 sürmüstüm. Öyle havalı bir duyguya pek kapılmamıştım :D Arabanın sesi bile adamın yüzünde gülüş yaratıyor ara gazlayınca

Şöyle bir şey lazım hocam size birtek çarşaf yetmez 😅
ilk kazandığım parayla anneme böyle bir teklif sundum (1200 lira falandı 2 sene önce) 3 kardeş olduğum için reddetti cici bebe alıp yedik kardeşlerimle

Ya yetherrr yetherrrrr :D kaç yaşında adamsın bari mercedes veya bmw söyle
motorları daha çok seviyorum 🙂

1774578827847.webp

Her gün yatarken kalkarken sevdiğime bakıyorum (Tüm performansı var sadece fotoğraf değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri