Asus rogu takip edim bariMsi mag de coil whine sorunu çok oluyor forumda birkaç farklı kişinin iade ettiğini gördüm. Geçenlerde bu fiyata asus rog strıx 1000W vardı ve 1200W versiyonu da 9k ya düşmüştü doğru hatırlıyorsam.
Asus rogu takip edim bariMsi mag de coil whine sorunu çok oluyor forumda birkaç farklı kişinin iade ettiğini gördüm. Geçenlerde bu fiyata asus rog strıx 1000W vardı ve 1200W versiyonu da 9k ya düşmüştü doğru hatırlıyorsam.
Anakart ne aldınız acaba ?Anakartı çektim sadece sağolun beyler yardımcı olduğunuz için. Bu psu ya ne diyonuz
MSI MAG A1000GL PCIE5 WHITE 1000W 80 PLUS GOLD Full Modüler GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A1000GL PCIE5 WHITE 1000W 80 PLUS GOLD Full Modüler GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genelAnakart ne aldınız acaba ?
Bende aldım umarım pişman etmez
15200 e aldınız değil mi sizde ?
Bonus kampanyası var 500TL veriyor. Hatta size özel kısmından kampanyaları kontrol ederseniz 100tl veren bir kampanya var onunla birlikte 600TL yapıyor.Bende aldım umarım pişman etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pişman edecek bir anakart değil içiniz rahat olsun.Bende aldım umarım pişman etmez
MEG>MPG>MAGAnakartı çektim sadece sağolun beyler yardımcı olduğunuz için. Bu psu ya ne diyonuz
MSI MAG A1000GL PCIE5 WHITE 1000W 80 PLUS GOLD Full Modüler GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A1000GL PCIE5 WHITE 1000W 80 PLUS GOLD Full Modüler GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aynı soruyu ilk sayfada biri de sordu aynı cevabımı yapıştırıyorum.konuda bahsi geçen kart mı yoksa Gigabayte X870 Aorus Elite Ice mı alınmalı ?
gigabayte kullandım öyle bir sorun söz konusu değil biri 17 faz biri 20 biri 83 puan epeyde biri 81Aynı soruyu ilk sayfada biri de sordu aynı cevabımı yapıştırıyorum.
"Temiz olsun uğraşmayayım kafa rahat takılayım diyorsan msi. Gigabyte da lan reset sorunu ve m2 algılama, boot problemleri yaşayanlar varmış."
Fakat bir forum üyesi onun eski sürümlerde/versiyonlarda olduğunu artık sorunun olmadığını ve gigabyte kötülemek isteyenlerin yorumlarının o şekilde olduğunu söyledi.
Ben msi alıp geçtim kafam rahat olsun diyerek. Alacaksan bonusta 500tl var bir de ilk kez kullanıyorsan size özel diyerek e ticaret kampanyası var her harcamaya 100tl veren 2 kampanya birleşiyor toplam 600TL bonus veriyor haberin olsun.
Dediğim gibi sorun yok diyen sizden önce de biri vardı ben kesin sorun çıkar yazmadım hatta önceki arkadaşa verdiğim cevabı da okuyabilirsiniz ihtimal varmış sadece. Ben kendimce msi tarafını beğendim fiyat farkı olsaydı gigabyte da alabilirdim fakat indirimle birlikte msi olanı aldım. Gigabyte BURADAKİ sitede 2025 in en iyi anakartı seçilmiş mesela. İki anakartın da pişman etmeyeceğine eminim. İkisinin de birbirne göre +sı -si var tabii ki ama tartışmaya değecek farklar değil gibi.gigabayte kullandım öyle bir sorun söz konusu değil biri 17 faz biri 20 biri 83 puan epeyde biri 81gigabayte ı önceki sistemimde kullandım sorunsuzdu bahsettiğim model fakat kararsızım
![]()
Sizin ürününüz geldi mi ? Geldi ise benimkini lastik ile kutuya geçirmişler herhangi bir jelatin yoktu kutuyu açmak için sizde de durum aynı mı ?Bonus kampanyası var 500TL veriyor. Hatta size özel kısmından kampanyaları kontrol ederseniz 100tl veren bir kampanya var onunla birlikte 600TL yapıyor.
Pişman edecek bir anakart değil içiniz rahat olsun.
Mağazadan gidip aldım ben Kendi kutusunda jelatin yoktu iç kısımda poşetinde vardı güvenlik bandı sorunsuz teslim aldım mükemmel bir ürünSizin ürününüz geldi mi ? Geldi ise benimkini lastik ile kutuya geçirmişler herhangi bir jelatin yoktu kutuyu açmak için sizde de durum aynı mı ?
Anladım yani kutuyu açmak için herhangi bir güvenlik etiketi yok direk açılıyor güvenlik etiketi olmayınca kutu şüphe düştüMağazadan gidip aldım ben Kendi kutusunda jelatin yoktu iç kısımda poşetinde vardı güvenlik bandı sorunsuz teslim aldım mükemmel bir ürün