Hüseyin yıldız
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Crimson desert enabada 1600 TL’ye düşüyor kodla alınır mı?
hangi kodla düşüyor hocamCrimson desert enabada 1600 TL’ye düşüyor kodla alınır mı?
DEGAMES15 koduyla
Dostum böyle bir şey var mı cidden bende alıcamda nasıl olabiliyorki bu?Crimson desert enabada 1600 TL’ye düşüyor kodla alınır mı?
DEGAMES15 kodu
Enabada var kodu yazdım yukarı 1924 tl olan satıcıya gir al kankaDostum böyle bir şey var mı cidden bende alıcamda nasıl olabiliyorki bu?
Acele etme oyunun hypeı geçince 100 TL'ye hesap al oyna 1
oyunu bitirmek sorun değil ama bu oyunun oynanış süresi çok yüksek ve ben tekrar girip oynamak istediğimde hesapmkaybolsunistemiyorumValla ben gittim 70 TL'ye aldım bu oyunu oynuyorum miss gibi de, hesap alarak çevrimdışı oynuyorum steam üzerinden. Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama baldur's gate 3 ü de böyle alıp bitirmiştim.
Aldım kral saolasın 1600 tl ucuza aldık normalde alma fikrim yoktu da bu indirimi görünce almak şart olmuştu XDEnabada var kodu yazdım yukarı 1924 tl olan satıcıya gir al kanka
en mantıklısı ben hypenın bitmesini bekliyorum ki premium key sıfatından düşsün daha da ucuza alayım asşjfşasdfjkValla ben gittim 70 TL'ye aldım bu oyunu oynuyorum miss gibi de, hesap alarak çevrimdışı oynuyorum steam üzerinden. Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama baldur's gate 3 ü de böyle alıp bitirmiştim.
Fiyatları artmış demek ki güzel almışsın reis hayırlı olsun
Hayırlı olsun dostumAldım kral saolasın 1600 tl ucuza aldık normalde alma fikrim yoktu da bu indirimi görünce almak şart olmuştu XD
Nekadar düşer tahminien mantıklısı ben hypenın bitmesini bekliyorum ki premium key sıfatından düşsün daha da ucuza alayım asşjfşasdfjk