Crimson desert 1600 TL’ye alınır mı ?

1 tane oyun nezdinde bakamıyorum ben bu oyun satın alma işine. 3-5 tane oyun alsan cebinden 10,000 çıkıyor neredeyse. Saçmalıktan başka bir şey değil. Steam yerel fiyatlandırmaya geçecek daha da ucuzlayabilir.

Valla ben gittim 70 TL'ye aldım bu oyunu oynuyorum miss gibi de, hesap alarak çevrimdışı oynuyorum steam üzerinden. Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama baldur's gate 3 ü de böyle alıp bitirmiştim.

Acele etme oyunun hypeı geçince 100 TL'ye hesap al oyna 1
Valla ben gittim 70 TL'ye aldım bu oyunu oynuyorum miss gibi de, hesap alarak çevrimdışı oynuyorum steam üzerinden. Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama baldur's gate 3 ü de böyle alıp bitirmiştim.
oyunu bitirmek sorun değil ama bu oyunun oynanış süresi çok yüksek ve ben tekrar girip oynamak istediğimde hesapmkaybolsunistemiyorum

geçenki konuda da paylaştım
Ekran görüntüsü 2026-03-28 040413.webp

AKS14 kodu ile çektim 1648 tl den 1453 tl

en mantıklısı ben hypenın bitmesini bekliyorum ki premium key sıfatından düşsün daha da ucuza alayım asşjfşasdfjk

geçenki konuda da paylaştım
Alıntıyı görüntüle

AKS14 kodu ile çektim 1648 tl den 1453 tl
Fiyatları artmış demek ki güzel almışsın reis hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım kral saolasın 1600 tl ucuza aldık normalde alma fikrim yoktu da bu indirimi görünce almak şart olmuştu XD
Hayırlı olsun dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en mantıklısı ben hypenın bitmesini bekliyorum ki premium key sıfatından düşsün daha da ucuza alayım asşjfşasdfjk
Nekadar düşer tahmini

Geri