Yapma vatan dayanamıyorumVatan coştu.
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS BRONZE RGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS BRONZE RGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende alcam gibi hangisini alsam?
Kabul etmiyorum 850 w yokVatan coştu.
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN USB 3.2 mATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG FORGE M100A D60 KASA en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS BRONZE RGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS BRONZE RGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bende alcam gibi hangisini alsam?
A750BN o kadar iyi bir psu Değil Tier liste de C segmentinde yani giriş-Orta arası (tabi psu fiyatları kafayı yemiş oradı ayrı) Ayrıca içindeki fan ucuz ve kalitesiz yani 2 yıl falan sonra ses yapmaya başlar muhtemelenHacı içinde zaten a750bn var. Bence başkasıyla ortak girmeyi bekleyip kaçırma alacaksan al satarsın her türlü psuyu.
Bu kasa bende var, fena değil ama içindeki psu’da bayağı cw vardı bilginize hocamBAna da sadece kasa lazım psu ihtiyacı olan varsa bölüşebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2500+1500 şeklinde olabilirMSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS BRONZE RGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hacı ben yıllarca eski sistemimde frisby psu kullandım çoğu tier liste bile almazlar bir sıkıntı olmadı. Parasına göre her şey illa ki kalite farkı olacak.A750BN o kadar iyi bir psu Değil Tier liste de C segmentinde yani giriş-Orta arası (tabi psu fiyatları kafayı yemiş oradı ayrı) Ayrıca içindeki fan ucuz ve kalitesiz yani 2 yıl falan sonra ses yapmaya başlar muhtemelen
(Bende A750BN kullanıyorum ama ben 2000TL ye mi 2600TL ye mi ne almıştım 2.elden ve daha yeniydi 6 aylık mı neydi ama fan yükte biraz sesli ama kulaklığı takınca duymazsınız)
RTx 4070 ve altı GPU’lu sistemler için uygun Aslında 4070Tİ da olabilir
Ama benim frisby 650W psu 1 gün bile dayanamadı 2’ci oc yi açışımda yada kullanışım sırasında GG Ryzen 7 3800X ve GT 430 kullanıyordum o zamanlarHacı ben yıllarca eski sistemimde frisby psu kullandım çoğu tier liste bile almazlar bir sıkıntı olmadı. Parasına göre her şey illa ki kalite farkı olacak.
Rm850e kardeşim kullanıyor cw var mı bilmiyorum kasa masasının üstünde değil radyatör fanı sesinden cw varsa da duyulmuyor olabilir. Cw olmayan çok yok adamlar üst düzey seasonic kullanıyor yurtdışında yine cw çıkabiliyor.MSI MAG A850GL alayim dedim fan sesi var dediler, GS alayim dedim yükte CW var diyorlar. ne alacagiz?
a850gs cw haricinde çok sessiz. Cw de bazılarında çok az bazılarında duyulabiliyor. şans işiMSI MAG A850GL alayim dedim fan sesi var dediler, GS alayim dedim yükte CW var diyorlar. ne alacagiz?
Düz G alacaktım ama stokları bitti ben de GS modelini aldım. A tier bir psu 10 sene de garantisi var sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.MSI MAG A850GL alayim dedim fan sesi var dediler, GS alayim dedim yükte CW var diyorlar. ne alacagiz?