Yardım Tab s11 mi tab s10+ mı

S11 ogrenci indirimi magazasinda 28kymis sabah ordan almaya karar verdim umarim kargosu kisa surer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4kya da kilifi var 1 kez veriyorum sonucta ondan alacagim

genel olarak tıp fakultesinde not almak için kullanacağım
güncelleme desteği olarak s11 daha güzel gibi geliyor ve bana taşınabilirlik daha önemli o yüzden 11 inç 12.4e göre daha cazip geldi
ama s11 düz modelde anti reflection yokmuş ekranında, ekran parlaklığını bayağı artırmışlar
sizce hangisi almaya değer 1 hafta sonra almayı planlıyorum
şu anki fiyatlar s10+ 29900 tl s11 31000
hangisini aldınız ve memnun musunuz acaba ya da pişmansanız neden

peki taşıma açısından zorlandınız mı s11 ile s10 plus arasındayım şuan ve şürekli taşicam o tableti
sürekli taşımak için s11 daha rahat ama çift ekran çalışacağın zaman mesela menüleri büyük gemini gibi uygulamalarda yarım sayfa kullanırsan yetmiyor
onun için ekranı %90-%10 oranında bölüyorum %10 olan kısma tek sefer tıkladığında 90 olan taraf o oluyor en sevdiğim özellik o
s11 s peni çok güzel sırf o yüzden bile s11 alınabilir
eylüle kadar idare edip beklersen s12+ çıkar o daha mantıklı olur onu da düşünebilirsin ama s11 kadar rahat taşıyamazsın tek elde kullanamazsın

Ayarlar/ Ekran/ Ekran Yakınlaştırma menüsünden küçültebilirsiniz.
1774805000758.webp

@sevcann mesela geminide şu sorun kısmı ve ekran paylaşma kısmı var ya orasını gizleyebilsem geminiyi de tam ekran yapabilsem bu şekilde rahat ederim ama gizlenmediği için
1774805148305.webp

bu şekilde kullanıyorum şu beyaz kısma dokunduğunda samsung notes genişliyor diğeri küçülüyor
tam ekran yapabildiğim şeylerde rahatım

Ayarlar/ Ekran/ Ekran Yakınlaştırma menüsünden küçültebilirsiniz.
sağ ol hocam güzel oldu sadece belirli uygulamalarda yapabilsek iyiymiş :D büyüğe alışmıştım
tablete one ui 8.5 alacakmışım tadından yenmez not uygulamasının arayüzüne animasyon eklemişler çok beğendim

peki taşıma açısından zorlandınız mı s11 ile s10 plus arasındayım şuan ve şürekli taşicam o tableti
Çanta taşıyorsan büyük ekran al, zamanında ben de rahat olur diye 11 inç aldım sonra 14 inç laptop taşımaya başlayınca o kadar gözde büyütülecek bir zorluğu olmadığını fark ettim çantaya kitap gibi atıyorsun not almada da gördüğüm kadarıyla avantajı iyi 11 bazen ufak kalıyor şuan alacak olsam 13 alırdım ben.

Çanta taşıyorsan büyük ekran al, zamanında ben de rahat olur diye 11 inç aldım sonra 14 inç laptop taşımaya başlayınca o kadar gözde büyütülecek bir zorluğu olmadığını fark ettim çantaya kitap gibi atıyorsun not almada da gördüğüm kadarıyla avantajı iyi 11 bazen ufak kalıyor şuan alacak olsam 13 alırdım ben.
ya şöyle aslında ben ağırlık konusunda da ağır olsun istemiyorum otobüste fala metroda da çıkarıp islerimi hallederim herhalde diye planladım aslında bence 11 inç ideal gibi

Alıntıyı görüntüle
@sevcann mesela geminide şu sorun kısmı ve ekran paylaşma kısmı var ya orasını gizleyebilsem geminiyi de tam ekran yapabilsem bu şekilde rahat ederim ama gizlenmediği için
Alıntıyı görüntüle
bu şekilde kullanıyorum şu beyaz kısma dokunduğunda samsung notes genişliyor diğeri küçülüyor
tam ekran yapabildiğim şeylerde rahatım

sağ ol hocam güzel oldu sadece belirli uygulamalarda yapabilsek iyiymiş :D büyüğe alışmıştım
tablete one ui 8.5 alacakmışım tadından yenmez not uygulamasının arayüzüne animasyon eklemişler çok beğendim
Çok teşekkür ederim ben 11. sınıf öğrencisiyim ve benim hedefimde tıp umarım yaparım bence yks öğrencisi için 11 inç gayet ideal ilerde bunu kardeşlerime postalayıp başka bir şey alırım belkide

ya şöyle aslında ben ağırlık konusunda da ağır olsun istemiyorum otobüste fala metroda da çıkarıp islerimi hallederim herhalde diye planladım aslında bence 11 inç ideal gibi

Çok teşekkür ederim ben 11. sınıf öğrencisiyim ve benim hedefimde tıp umarım yaparım bence yks öğrencisi için 11 inç gayet ideal ilerde bunu kardeşlerime postalayıp başka bir şey alırım belkide
şimdiden başladıysan garanti yaparsın rahat ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri