Eski bilgisayarım için ekran kartı önerisi

5060 yerine 9060xt de alabilirsin. Sürücü sorunu var mı cidden bilmiyorum yani kullanmadığım bilmediğim için.
9060 alırsam ryzen 5 5600 işlemci var ve monitör 1080p kartın tam gücünü alamayacağım icin almak istemedim

9060 alırsam ryzen 5 5600 işlemci var ve monitör 1080p kartın tam gücünü alamayacağım icin almak istemedim
5600'ü küçümsüyorsun bak :D 9070xt bile besler o işlemci 2k da.

1080p de oluyorsa bende almayı düşünüyorum 5060 yerine ama sürücü sıkıntısı vs var diyorlar
Sürücü sıkıntısı yok denemez ama kartın çıktığı ilk günden bu yana sorunların çoğu ortadan kalktı. Her yeni çıkan oyunda yaşayacakları stabil performans ya da sürücü uyumsuzluğu problemleri yaşanacaktır. Nvidia'nın kartlarının daha iyi özelliklerdeki AMD-Intel kartlardan daha pahalı olmasının sebebi bu tarz sorunlar yaşatmıyor olması. Ne kadar ekmek o kadar köfte, ya göze alıp Intel-AMD ya da kafa rahat Nvidia.

Sadece minik hatırlatma yapmak isterim Intel kart ilk çıktığında birçok kanal bunun incelemesini yapmıştı ve şöyle bahsettiklerini hatırlıyorum performansı fiyatına göre güzel ama yeni nesil işlemci istiyor performans için denilmişti yani intelde minimum 12. Nesil Amd de ise 5000 serisi üzeri.Yanlış hatırladığımı sanmıyorum ama mutlaka sizde araştırmadan alım yapmayın zaten Intel kart bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka yazarlar.

Peki 5060 hic alınabilir yanı yok mudur 😆 sistemler aşırı pahalı bu fiyatlar oturana kadar en azından
Vallahi genel kullanım için bence alınamaz :D zaten teknolojiye güvenilip kart alınmaz 8gb vrami geç saf güçte de kötü bir kart.

Sadece minik hatırlatma yapmak isterim Intel kart ilk çıktığında birçok kanal bunun incelemesini yapmıştı ve şöyle bahsettiklerini hatırlıyorum performansı fiyatına göre güzel ama yeni nesil işlemci istiyor performans için denilmişti yani intelde minimum 12. Nesil Amd de ise 5000 serisi üzeri.Yanlış hatırladığımı sanmıyorum ama mutlaka sizde araştırmadan alım yapmayın zaten Intel kart bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka yazarlar.
İşlemci beni endişelendiriyor. Eski ve güçsüz. 10. Nesil i3 gücünde overclock ile biraz daha iyi olabiliyor.

Resizable bar olmayınca bayagi performans düşünüyormuş. A750 alacaktım bu durum can sıktı. Aynı paraya rtx 2060 mi a750 mi alsam?
@jombo

Resizable bar olmayınca bayagi performans düşünüyormuş. A750 alacaktım bu durum can sıktı. Aynı paraya rtx 2060 mi a750 mi alsam?
@jombo
resize bar açmak dert değil hocam biosa girip açıyorsun :D

Geri