Çözüldü✓ NVDİA DENETİM MASASINDA RENK AYARLARINA GİREMİYORUM

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2.6 MB · Hit: 7
Reis komple baştan taktım şuan ekran kartını direk ekran kartına bağladım dp kablosunuda ekran kartı fanları dönüyor
Hocam ozaman şunu netleştirelim bi, anakarta takarak sistemi aç aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarında 5070ti olarak gözüküyormu gözüküyorsa driver kurulumu lazım baştan. Gözükmüyorsa biostan ayar yapıcaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepinize çok teşekkür ediyorum

Evet reis geldi teşekkür ederim sanada
Rica ederiz hocam ne demek sevindim adınıza yardım etmek için burdayız

Hocam ozaman şunu netleştirelim bi, anakarta takarak sistemi aç aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcılarında 5070ti olarak gözüküyormu gözüküyorsa driver kurulumu lazım baştan. Gözükmüyorsa biostan ayar yapıcaz
Oldu reis çok teşekkür ederim ilgin için gece gece tuttum senide biraz cahilim bu konularda kusura kalma siz demeseniz anakarta taktığımı bile bilmeyecektim saolun varolun

Rica ederiz hocam . Driverina bak bir de
Hangi drivera bakayım hocam

Oldu reis çok teşekkür ederim ilgin için gece gece tuttum senide biraz cahilim bu konularda kusura kalma siz demeseniz anakarta taktığımı bile bilmeyecektim saolun varolun

Anakart driverimda tekrardan aktif gözüküyor şuanda

Rica ederiz hocam sistem sonunda algıladı kartı

aynen öyle hocam valla ne kadar teşekkür etsem az kontrol etmem gereken bir şey var mı acaba
Nvidia app dan driverler güncel değilse güncelleyin sistem tıkır tıkır olsun, açık değilse biostan expoda açın hiç ellemediyseniz aldığınızdan beri

Nvidia app dan driverler güncel değilse güncelleyin sistem tıkır tıkır olsun, açık değilse biostan expoda açın hiç ellemediyseniz aldığınızdan beri
aldığımdan beri hiç ellemedim ne bios ayarını nede başka bir şeyi açıkçası onun dışında nvdia sürücüsü indirmem gerekli mi

aldığımdan beri hiç ellemedim ne bios ayarını nede başka bir şeyi açıkçası onun dışında nvdia sürücüsü indirmem gerekli mi
geforce experience gir ardından game ready sürücüsü güncelle de güncelse bir şey yapmaz zaten . biostan da expo açabiliyorsun kolayca ramler daha stabil oluyor

Hocam simdi bunları tek tek tarif etmek zor olur ama yt den izlersen bulursun. Öncelikle biostan expo aç yoksa ramlerin 6000mhz de olsa 4800mhz de çalışır performans kaybı. Dahili gpuyu kapat gereksiz işlemciyi ısınır, turbo game mode gibi ayarlar da açabilirsin isteğe bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri