🔥İndirim 12400F - 5060 - 16GB DDR5 Hazır Sistem 35.499TL

Bende şuan i7 13.nesil işlemci 32 Gb ram 4060 lık leptop var hiç keyif alarak oynamıyorum bu sistem daha iyi olur gibi gözüküyor sizce leptop a göre yüzde kaş oranda bir iyileşme olur ortama
Hocam sadece ekran kartı güncellemiş olursun, geri kalan özelliklerin hepsinde laptop daha iyi görünüyor. Elma vs armut kadar olmasa da yeşil elma vs kırmızı elma gibi bir kıyaslama olur masaüstü vs dizüstü kıyaslaması. Masaüstü serin çalışır, performansı kısık olmaz, özelleştirmeye gelir ama laptop da mobilite ayrı bir olay. İş oyun performansına gelince de uçuk kaçık farklar olmasa da konudaki sistem sizin dizüstünüze nazaran daha iyi ve daha keyifli oyun oynatır.

Hocam sadece ekran kartı güncellemiş olursun, geri kalan özelliklerin hepsinde laptop daha iyi görünüyor. Elma vs armut kadar olmasa da yeşil elma vs kırmızı elma gibi bir kıyaslama olur masaüstü vs dizüstü kıyaslaması. Masaüstü serin çalışır, performansı kısık olmaz, özelleştirmeye gelir ama laptop da mobilite ayrı bir olay. İş oyun performansına gelince de uçuk kaçık farklar olmasa da konudaki sistem sizin dizüstünüze nazaran daha iyi ve daha keyifli oyun oynatır.
Güzel bir açıklama teşekkürler hocam şuan meselem şu aslında leptopdan oyun keyfi almıyorum demek daha doğru olur . Fiyat bandım 55-60 k amd işlemcili 5070 ekran kartlı bilgisayar var peki bu fiyat bandında öneriniz olur mu ?

5070 lere geçmem haliyle buraya göre fark hissettirir diye düşünüyorum

Güzel bir açıklama teşekkürler hocam şuan meselem şu aslında leptopdan oyun keyfi almıyorum demek daha doğru olur . Fiyat bandım 55-60 k amd işlemcili 5070 ekran kartlı bilgisayar var peki bu fiyat bandında öneriniz olur mu ?

5070 lere geçmem haliyle buraya göre fark hissettirir diye düşünüyorum
O fiyat bandında sıcak bir fırsata denk gelemedim hocam. Ben genellikle hazır sistemden ziyade kendim indirimli kovalayıp almayı ya da ikinci ellere odaklanmayı tercih ediyorum. Eğer bütçenizle birlikte bir tavsiye başlığı açarsanız forumda yardımcı olabilecek arkadaşlar var. Denk geldiğim bir konu olursa etiketlerim sizi.

O fiyat bandında sıcak bir fırsata denk gelemedim hocam. Ben genellikle hazır sistemden ziyade kendim indirimli kovalayıp almayı ya da ikinci ellere odaklanmayı tercih ediyorum. Eğer bütçenizle birlikte bir tavsiye başlığı açarsanız forumda yardımcı olabilecek arkadaşlar var. Denk geldiğim bir konu olursa etiketlerim sizi.
Çok memnun olurum hocam . Bende bazen ekran kartı işlemci tek tek görüyorum bazen toplamak tek tek daha iyi görünüyor en azından biraz fazla olur istediğim ürünler olur gibi . Ve son bir sorum olacaktı size 5070 de bazı ekran kartları 3 fanlı ve büyük oluyor ona göre kasa almamız gerekiyor bu büyük olan kasa tipine ne ad veriliyor

12600kf yaparak alın ikinciel hazır sistemlerden çıkma 12400f kaynıyor. 12600kf'yi iyice bir süre kullanır sonra istersenizde yarın satar 14. nesil işlemci takar devam edersiniz.

Aynı özelleştirmeler ile sistem şuan 1000 tl zam yemiş nasıl bir fırsatçılık bu alacak olan ona göre alsın

Ekler

• IMG_3115.webp
    IMG_3115.webp
    129.4 KB · Hit: 69
https://www.itopya.com/kuark-confet...rce-rtx-5060-8g-16gb-ddr5-500gb-nvme-m_h32835 İşlemciyi 12600KF, SSD'yi Adata 1TB ve Anakartı B760M-E yaptığınızda 38.980,55TL'ye geliyor. Özelleştirme yapılarak alınmalı bence.
anlık piyasa şartlarına göre göre güzel fiyat. ama cuma günü gördüğüm bir haberden dolayı ram fiyatlarının hızla düşüşe geçtiğini düşünmekteyim. zaten pc fiyatlarını asıl şişirenin ram ve ssd olduğunu düşünürsek aciliyet yoksa en az 15 gün beklenmesini tavsiye ederim.
googleın yeni geliştirdiği yapay zeka modellemesi yapay zekada "ram" e olan bağımlılığı 6 kat azaltacakmış ve bu yüzden ram üreticileri panik satışlarına başlamış. özellikle corsair firması 32gb ddr5 belleklerde 100 dolar civarında fiyat indirmiş.
diğer markalarda ayak uydurursa
bu tarz sistemlerin tekrar 28 binler bandına inmesi zayıf bir ihtimal değil diye düşünüyorum.

başka bir konuda bunu gördüm bu daha iyi gibi sanki
ddr5 ve ddr4 ram fiyatlarından haberiniz var mı? aynı paraya ddr4 sistem almak nasıl daha avantajlı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri