Arkadaşlar merhaba, bugün arkadaşlarıma beşli dereceli maçları oynarken bir anda oyundan herkesi atıp hileden dolayı bir oyuncunun uzaklaştırıldığını söyledi. Maalesef ki o oyuncu bendim. Size yemin ederim ki 6 yıldır oynadığım bu oyunda bir kez olsun hileye teşebbüs etmeyi bir kere bile düşünmedim. Ana hesabım Madde 7 gereçkesiyle kalıcı askıya alınmış ve alt hesabımdan da cihaz banı yediğim için oyuna giremiyorum. Arka planda her hangi bir 3. parti uygulama açık değildi. Bu devirde TikTok'tan mevlana hilesiyle canlı yayın yapanlar bile banlanmıyorken benim durup dururken ban yemem çok saçma. Madde 7 gereği troll, küfür ve boost gibi şeylerden de olabilir yazıyor ama hep arkadaşlarımla girdiğimiz için Discord'dan konuşuruz ve takımda yabancı varsa info harici mikrofon basmayız. Ben tekli de girip insanlara salça olmam, hep birileri çağırınca oynayan birisiyim. Yani herhangi bir trollük mevzusuda yok. Riot desteğe ticket attım ama hala yanıt gelmedi. Ne zaman sonuçlanır? Hesabım açılır mı? Hesap açılmazsa bile bu bilgisayardan Valorant bir daha oynayamayacak mıyım? Yeni toplamıştım sistemi... Arka planda çalışan uygulamalar ve yediğim banın ekran görüntüsünü aşağıya attım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?