Laptopuma harici monitör bağlamak istiyorum ancak..

VSArolann

80+
Reaksiyon skoru
88
ASUS TUF Gaming F16 FX608JM laptopa sahibim ve monitör ile kullanmak istiyorum ancak hdmi ile en fazla kaç hz destekliyor veya typce kabloyla bağlarsam en fazla kaç hz verir. bunları araştırdım ancak bi sonuca varamadım. bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum ona göre monitör alacağım.

ben 320 hz monitör aldım 240 hz de kullanabilmiştim yanlış hatırlamıyorsam 320 ye bir şekilde çektiydim ama nasıl hatırlamıyorum
Post automatically merged:

kaliteli bir hdmi 2.1 al

aynı laptopumu kullanıyoruz hocam. 320hzi hdmi ile gördüyseniz ne ala benim için:peepokalp:

ASUS TUF Gaming F16 FX608JM laptopa sahibim ve monitör ile kullanmak istiyorum ancak hdmi ile en fazla kaç hz destekliyor veya typce kabloyla bağlarsam en fazla kaç hz verir. bunları araştırdım ancak bi sonuca varamadım. bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum ona göre monitör alacağım.
mevzu laptopun ve kullanacağın monitör hangi port desteğini sunuyo. hdmi 2.1 de 240hz e kadar destek var. 2.2 pek yaygın değil ama varsa 480hz ve üstü bile teoride mümkün ama bu üreticiye bağlı. ama hdmi 2.1 bile olmama ihtimali var laptopunda. ve sadece laptop da yetmiyo monitörde de olmalı ve onlarda da genelde olmuyo 2.0 oluyo genelde. o yüzden 120hz de kalabilirsin veya 144 de

ben 180hz alabiliyorum hp victusta sende asus tufta heralde 240hz alabilirsin hdmi 2.1 e sahiptir laptop.

laptop hdmı 2.1 destekliyor hocam eğer 2.1 monitör alırsam 240hz almak mümkünmüdür ozaman ?

Geri