🔥İndirim GSkill DDR5 Ram alana Intel Ultra 5 İşlemci Hediye

Orta seviye dükkan işleten bir arkadaşım şöyle bir bilgi verdi parçaları tedarik eden toptancıdan aldığı bir bilgi bu (teyit mümkün değil maalesef ama bana mantıklı geldi);

İntel yeni tanıttığı plus işlemcileri Amd karşısında daha agresif bir fiyat politikası sergilemek istiyormuş bu yüzden şuan mevcutta olan işlemcilerin fiyat karmaşası yaşamaması için biran önce tüketmek derdindeymiş.

Eğer bilgi doğru ise büyük satıcılar şu sıra aynı şuan konuda da örneği olduğu gibi çeşitli fırsat ve bundle seçenekler ile fırsat satışları yapabilir takip edilmesinde yarar var.
Doğru bence Yabancı ülkeler de bu tip intrl kampanyaları var lga 1954 soket ile sağlam bir giriş yapar belki intel

Ekler

• 1000080453.webp
    1000080453.webp
    126.6 KB · Hit: 62
Ya i7 14900k ne kadar güç çekiyor fps olarak farkı ne kadar hissedilir açıklanan fiyatı ne bunlar önemsiz sanırım i9 14900k 590 dolara satılıyordu render da 350w çekiyordu evo ile taş çatlasa 120w adam sana intel 7 270k 300 dolara satıyor 14 15 düştüğünde bal gibi alınır mesela veya ultra 5 250k da öyle çünkü adamlar ultra 5 ile ultra 7 gücü ultra 7 ikede ultra 9k gücü verip düşük fiyattan satıyorlar hissedilmeyecek farklar için gereksiz paralara gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gülme emojiside yanlışlıkla oldu kusura bakma
Kral 7800x3d çekiyosun oyunda 270k plusdan da daha iyi muhtemelen yeni cıkacak inteller ile yakın olacak Render ile işim yok sadece oyun oynuyorum niye 15k vereyim intel işlemciye 3d varken

Orta seviye dükkan işleten bir arkadaşım şöyle bir bilgi verdi parçaları tedarik eden toptancıdan aldığı bir bilgi bu (teyit mümkün değil maalesef ama bana mantıklı geldi);

İntel yeni tanıttığı plus işlemcileri Amd karşısında daha agresif bir fiyat politikası sergilemek istiyormuş bu yüzden şuan mevcutta olan işlemcilerin fiyat karmaşası yaşamaması için biran önce tüketmek derdindeymiş.

Eğer bilgi doğru ise büyük satıcılar şu sıra aynı şuan konuda da örneği olduğu gibi çeşitli fırsat ve bundle seçenekler ile fırsat satışları yapabilir takip edilmesinde yarar var.
Stok eritiyorlar diye özet geçsene yav, bende ciddi ciddi süper gizli bir durum var diye okurken hayal kırıklığına uğradım 🤣

Yok hocam ya, piyasasının yarısını yazdım kimsenin aradığı yok:)
Ne kadar rahat "YOK HOCAM" yazabiliyorsunuz be.
Ben bizzat satışını yapıyorum bu ramlerin. Neye dayanarak yok diyorsun ya? Birde üstüme gülüyorsun. Daha yeni istatistikler açıklandı intel desktop işlemcisi tercihinde %20 lerin altına düştü. Neye yok diyorsun? Elimde ram kalmadı sildi süpürdüler. Gaming gecesinde 40 bin tl lik ramlerin tükenmesi 1 saat sürmüyor. Yok amacın ne? Bak ben ne dersen tersi fikirdeyim, ben farklı biriyim. Engelliyorum seni başkasına boş yap.

İçip içip gelmeyin foruma,..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri