valla ben ddr5 sistem bozdum 14400f Z790 D aldım geçtim gram fark yok para israfı şuan ddr5 almak hazır sistem almıyorsan o paralara gerek yok bu üçü 15 16 ya geldi bana ddr5 te ram sadece o para ve fark yok bende tam tersine expo açınca drop vardı mikro takılma çoktuArkadaşlar başlıktaki 2 işlemci arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Yada etsem 5 7500f mi ?
Kullanım amacım oyun ağırlıklı ve trafik programlarını kullanmak olacak
3500 e de düşmez abartma bizim millet mi düşürecek onu o paraya7500F. Intel Ultra serisine para verilmez, sinerjide ramlerin yanında satılan o 225F'ler 3-4 güne 5000TL'den ilana girilip birbirlerinin fiyatını kıra kıra 3500TL'lere kadar düştüğünde sıfır alabilirsiniz.
Anakart yoksa elinizde 7500f colorful b650 v14 veya b850M modeline bakabilirsiniz 6-7k fiyat bandındalar vrm faz sayları fazla ileride yükseltme içinde güzel seçim olurArkadaşlar başlıktaki 2 işlemci arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?
Yada etsem 5 7500f mi ?
Kullanım amacım oyun ağırlıklı ve trafik programlarını kullanmak olacak
İntelde ddr5 Ram olsa %10-15 fark yapıyor ama güzel sistem hocam hayırlı olsun bunu dediğimde bana sövmüşlerdi intel mağduru çok insan var gruptavalla ben ddr5 sistem bozdum 14400f Z790 D aldım geçtim gram fark yok para israfı şuan ddr5 almak hazır sistem almıyorsan o paralara gerek yok bu üçü 15 16 ya geldi bana ddr5 te ram sadece o para ve fark yok bende tam tersine expo açınca drop vardı mikro takılma çoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3500 e de düşmez abartma bizim millet mi düşürecek onu o paraya![]()
Seve seve düşecekler, düşmeyip ne yapacaklar? Alıcılar saflık etmeyip sıfırı 6500TL diye 5000TL fiyata yapışmazlarsa mecbur düşecekler.valla ben ddr5 sistem bozdum 14400f Z790 D aldım geçtim gram fark yok para israfı şuan ddr5 almak hazır sistem almıyorsan o paralara gerek yok bu üçü 15 16 ya geldi bana ddr5 te ram sadece o para ve fark yok bende tam tersine expo açınca drop vardı mikro takılma çoktu
3500 e de düşmez abartma bizim millet mi düşürecek onu o paraya![]()
valla kanka bende halt değişmedi ramleri acaba satmasammı diye elli kere düşünüp sattım. satmadan öncede ddr5 anakart aldım 3 5 fps fark etti yada etmedi direkt sattımAnakart yoksa elinizde 7500f colorful b650 v14 veya b850M modeline bakabilirsiniz 6-7k fiyat bandındalar vrm faz sayları fazla ileride yükseltme içinde güzel seçim olur
İntelde ddr5 Ram olsa %10-15 fark yapıyor ama güzel sistem hocam hayırlı olsun bunu dediğimde bana sövmüşlerdi intel mağduru çok insan var grupta![]()
Abarttıkları kadar yokmuş o zaman ddr4 14700k çekip piyasadan kaybolmak lazımvalla kanka bende halt değişmedi ramleri acaba satmasammı diye elli kere düşünüp sattım. satmadan öncede ddr5 anakart aldım 3 5 fps fark etti yada etmedi direkt sattım![]()