ugurturkcan
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Böyle zamanlarda çok olası aman dikkat etmek lazım
Mevsimsel hastalıkmı olur bizi bilerek hastalandırıyorlarmevsimsel geçiş dönemleri çok normal
ben de bindim o trene + bogaz tahrisi de varBen dahil cogu tanıdıgım kisi grip sizde durumlar nası, dikkat edın kendınıze. Sıkıldım oyle konu acım dedım
Çok geçmiş olsun hocamben de bindim o trene + bogaz tahrisi de var
sağolasın kral sen de hastaysan geçmiş olsun sana da.Grip kronik hastalık gibi bir şey maalesef ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok geçmiş olsun hocam
Sağolasın kral bu grip bir bir şekilde buluyor maalesef ki nereden geliyor anlamıyorumsağolasın kral sen de hastaysan geçmiş olsun sana da.
Bitmedi ölmedi gitti illet bende hala aşı yok...Covid'in yeni versiyonu yayılmış araştırın ve dikkatli olun.
sağolasın kral sen de hastaysan geçmiş olsun sana da.
Bitmedi ölmedi gitti illet bende hala aşı yok...
Gecmıs olsun hastaneye giden var mı? Devlette ilac verıp yolladılar benı dırekt ınsan bi serum ası bır sey yapar. İlacların cok bir ise de yaradıgını dusunmuyorum sahsen. İlacli da min 2 gune kendine geliyon ilacsız da, serum daha ise yarıyor gıbı hıssedıyordum ama artık eskısı gıbı zırtpırt serum yapmıyolar sanırımsağolasın kral sen de hastaysan geçmiş olsun sana da.
Aslında olması gereken de bu zaten devlet her önüne gelene serum yapacak olsa kıyamet kopar zehirlensen bir şey olsa neyse de grip o kadar ağır değilGecmıs olsun hastaneye giden var mı? Devlette ilac verıp yolladılar benı dırekt ınsan bi serum ası bır sey yapar. İlacların cok bir ise de yaradıgını dusunmuyorum sahsen. İlacli da min 2 gune kendine geliyon ilacsız da, serum daha ise yarıyor gıbı hıssedıyordum ama artık eskısı gıbı zırtpırt serum yapmıyolar sanırım