thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,110
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #11,402
52 ye iphone 17 geldi geldiği gibi uçtu. Gördüğü en düşük fiyat
nerdeyse bedava ne sorunu varda o kadar ucuza bırakıyorlar52 ye iphone 17 geldi geldiği gibi uçtu. Gördüğü en düşük fiyat
57 Gördüm ben.52 ye iphone 17 geldi geldiği gibi uçtu. Gördüğü en düşük fiyat
%10 vardı ek57 Gördüm ben.
Oyşş%10 vardı ek
Almayacaktım ama 4dk da yedilerMSI GG FORGE GK300 RED TR GAMING KEYBOARD MEKANİK RED SWITCH RGB BACKLIGHT : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GG FORGE GK300 RED TR GAMING KEYBOARD MEKANİK RED SWITCH RGB BACKLIGHT : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI GG FORGE GK300 RED TR GAMING KEYBOARD MEKANİK RED SWITCH RGB BACKLIGHT : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI GG FORGE GK300 RED TR GAMING KEYBOARD MEKANİK RED SWITCH RGB BACKLIGHT : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Aldım temiz geldi.Burda daha önce depo dan anakart alan var mı bildiğiniz?
am4 anakart aldim, icerik olarak sadece anakart ve aynasi cikti kutudan. sata kablolari, kitapcik vs falan eksikti. problemsiz calisiyorBurda daha önce depo dan anakart alan var mı bildiğiniz?
kablolar vidalar olmadan nasıl baglayabildin anakartıam4 anakart aldim, icerik olarak sadece anakart ve aynasi cikti kutudan. sata kablolari, kitapcik vs falan eksikti. problemsiz calisiyor
umarım benimkide sizinki gibi temiz gelir dünkü indirimden aldıgım anakartı iade ettim bunu aldıgım içinAldım temiz geldi.
Kaça geldi o anakart, hepte indirimler beyazdakablolar vidalar olmadan nasıl baglayabildin anakartı
umarım benimkide sizinki gibi temiz gelir dünkü indirimden aldıgım anakartı iade ettim bunu aldıgım için