DieSpie
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
Kayıt alırken anlık giriş çıkışların sesini açıp kapatmanı ayrıca sesle oynamanı sağlıyor ses kartı evet ve işinide görür normal ses kartlarına kıyasla kaliteli bu dolabında senin niye ua-4fx var kiDolabımı karıştırırken Roland ua-4fx diye bir ürün buldum . Ürün bu şekilde. Tam olarak kullanım amacını bilmiyorum, ses kartı gibi bir şey sanırsam ama iş görür mü ondan da emin değilim. Bilgisi olanlar aydınlatırsa beni sevinirim.
mikrofonum fifine marka usb ile bağlantı sağlıyor. Buna ihtiyacım var mı ki? Asıl fikrim bununla iem kulaklığımdan kaliteli ses alıp almayacağımı merak ediyorum normalde pc de b450m anakartım var , bunun eski cihaz olduğunu biliyorum sadece. Valla dolabımda olma işini de gelirsek zamanında mikrofon alacağım dönem bir abim buna ihtiyacın olabilir diye vermişti öyle duruyor unutmuşum bileKayıt alırken anlık giriş çıkışların sesini açıp kapatmanı ayrıca sesle oynamanı sağlıyor ses kartı evet ve işinide görür normal ses kartlarına kıyasla kaliteli bu dolabında senin niye ua-4fx var ki![]()
mikrofon kısmında mı kaliteyi yükseltir yoksa kulaklık kısmında mıKısaca=Ses kalitesini yükseltir + kayıt almanı sağlar
Ürünün ana amacı kayıt kalitesini iyileştirmek ses stüdyosu aracı bunlar kişisel kullanım için kim önerdi böyle bir şeyi anlamadım usb ile olan mikrofonunu bununla kullanman sana pek bir artı katar mı emin değilim zaten çoğu kimse anakartım ses kartını değil harici kart kullanıyor hyperxin kendi ürünlerinde var cloud3de falanmikrofonum fifine marka usb ile bağlantı sağlıyor. Buna ihtiyacım var mı ki? Asıl fikrim bununla iem kulaklığımdan kaliteli ses alıp almayacağımı merak ediyorum normalde pc de b450m anakartım var , bunun eski cihaz olduğunu biliyorum sadece. Valla dolabımda olma işini de gelirsek zamanında mikrofon alacağım dönem bir abim buna ihtiyacın olabilir diye vermişti öyle duruyor unutmuşum bile
Post automatically merged:
mikrofon kısmında mı kaliteyi yükseltir yoksa kulaklık kısmında mı
Mikrofon kısmında kaliteyi yükseltir kulaklık kısmı sadece sesi doğru duyurur.mikrofonum fifine marka usb ile bağlantı sağlıyor. Buna ihtiyacım var mı ki? Asıl fikrim bununla iem kulaklığımdan kaliteli ses alıp almayacağımı merak ediyorum normalde pc de b450m anakartım var , bunun eski cihaz olduğunu biliyorum sadece. Valla dolabımda olma işini de gelirsek zamanında mikrofon alacağım dönem bir abim buna ihtiyacın olabilir diye vermişti öyle duruyor unutmuşum bile
mikrofon kısmında mı kaliteyi yükseltir yoksa kulaklık kısmında mı
o zaman almak istediğim mikrofon usb değildi. Condanser olarak geçiyordu yanlışım yoksa . Sonradan ben usb almıştım bu da kaldı böyle.Ürünün ana amacı kayıt kalitesini iyileştirmek ses stüdyosu aracı bunlar kişisel kullanım için kim önerdi böyle bir şeyi anlamadım usb ile olan mikrofonunu bununla kullanman sana pek bir artı katar mı emin değilim zaten çoğu kimse anakartım ses kartını değil harici kart kullanıyor hyperxin kendi ürünlerinde var cloud3de falan
Mikrofonda işime yaramıyacak anlaşılan ama kulaklık kısmında kullanabilirim anladığım kadarıyla teşekkür ederimMikrofon kısmında kaliteyi yükseltir kulaklık kısmı sadece sesi doğru duyurur.
Ha sen stüdyo mikrofonu aldın ondan önerdi bunu şimdi anladım mikrofonda ne yapmak istediğini söylersen ona göre öneri yapabilirizo zaman almak istediğim mikrofon usb değildi. Condanser olarak geçiyordu yanlışım yoksa . Sonradan ben usb almıştım bu da kaldı böyle.
Mikrofonda işime yaramıyacak anlaşılan ama kulaklık kısmında kullanabilirim anladığım kadarıyla teşekkür ederim
Youtube videosu çekerken kullanıyorum zaten memnunum mikrofon kısmında ekstra ayara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum zaten cihazda usb girişi de yokHa sen stüdyo mikrofonu aldın ondan önerdi bunu şimdi anladım mikrofonda ne yapmak istediğini söylersen ona göre öneri yapabiliriz
Kondanser mikrofon ile kayıt alırken yada gitar bağlarsan işini görür buYoutube videosu çekerken kullanıyorum zaten memnunum mikrofon kısmında ekstra ayara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum zaten cihazda usb girişi de yok. Kulaklık kısmında artısı olup olmayacığını merak etmiştim.