sistemini çöpe atma zamanın gelmiş dostum ddr3 ile oyun oynatmaz ddr4 e geçmen lazım ekran kartından önce hangi kartı alırsna al zaten 8 gb ram ile problem yaşacaksın zaten bakacan bu sefer hadi 16 gb ddr3 ram bulmaya çalışacan piyasadan ölme eşşegim ölmeDostlar selam.
FX-8320
Asus M5A97 R2.0
4X2 8gb Ram
FSP 500w Psu
Elimde böyle bir sistem var msi gtx750 ti mevcut şu an sistemde. Bu sistem max ekran kartı ne destekler sizce
Dostum yanıtın için teşşekür ederim öncelikle. Haklısın oldukça eski bir sistem dediğim oyunları oynuyorum şu an çok oyun oynamıyorum zaten. Normalde ekran kartı yükseltmeyi düşünüyordum. İdarelik de rx 570 falan vardı aklımda 8 gb ram + rx 570 işimi görmez mi şimdilik ?sistemini çöpe atma zamanın gelmiş dostum ddr3 ile oyun oynatmaz ddr4 e geçmen lazım ekran kartından önce hangi kartı alırsna al zaten 8 gb ram ile problem yaşacaksın zaten bakacan bu sefer hadi 16 gb ddr3 ram bulmaya çalışacan piyasadan ölme eşşegim ölme
görmez sorun yaşarsın artık yaşı doldu o ürünün alacagın her ürün cebine zarar yazar amd nin en sorunlu en kötü serisi eger amd degil intel 4790k filan olsa gene kurtarırdı gene overclokla vs ile güzel oyun oynatıyor 4.nesil intel ama amd fx serisi kötüDostum yanıtın için teşşekür ederim öncelikle. Haklısın oldukça eski bir sistem dediğim oyunları oynuyorum şu an çok oyun oynamıyorum zaten. Normalde ekran kartı yükseltmeyi düşünüyordum. İdarelik de rx 570 falan vardı aklımda 8 gb ram + rx 570 işimi görmez mi şimdilik ?
2k civarı bir şey arkadaşın yazdığı kartlar alıp denenmez mi çok bir şey değilgörmez sorun yaşarsın artık yaşı doldu o ürünün alacagın her ürün cebine zarar yazar amd nin en sorunlu en kötü serisi eger amd degil intel 4790k filan olsa gene kurtarırdı gene overclokla vs ile güzel oyun oynatıyor 4.nesil intel ama amd fx serisi kötü
1650süper akarDostlar selam.
FX-8320
Asus M5A97 R2.0
4X2 8gb Ram
FSP 500w Psu
Samsung 500GB sata ssd
Elimde böyle bir sistem var msi gtx750 ti mevcut şu an sistemde. Bu sistem max ekran kartı ne destekler sizce
alıp denersinde 2000 harcadına deymeyecek fps ler tatmin etmeyecek çünkü 2x4 gb ram gümünüz şartlarında yetersiz aynı elinde bulunana ramin 8 gb olanı bulman lazım ki 12 gb ram yapasın oda hangi oyunu açacan yeni oyunlarda 16 bile ıkınıyor ramde alacagın rx 570 de 4 gb olucak gene vram den patlayacaksın her türlü L-L2k civarı bir şey arkadaşın yazdığı kartlar alıp denenmez mi çok bir şey değil