Yardım Yeni aldığım anakartın pinleri mi yamuk? YARDIM

Bu tarz durumlarda iade candır gerisi heyecandır

Arkadaşlar tamam iade en mantıklısıda indirim yok şuan zaten anakart alamayacağım. Garantiye yollamayı düşünüyorum bu sebepten

11.500 e aldım son paramla. Şuan iade etsem kontrol etseler belki param 10 gün sonra yatıcak geri. Şuan indirim olsa alıcak param bile yok
Garantiye gönderdin diyelim tamir masrafı çıktı o zamanda daha kötü değil mi

Kullanıcı hatası bu garanti %100 şekilde ücret alacak senden bilgin olsun eğer ürünü kabul ederlerse

Kullanıcı hatası bu garanti %100 şekilde ücret alacak senden bilgin olsun eğer ürünü kabul ederlerse
Durum daha da kötü olacak en iyi çare parayı kurtarmak olur iade edip

Garantiye gönderdin diyelim tamir masrafı çıktı o zamanda daha kötü değil mi
Nasıl ücret çıkarabilirler anlamadım ürün bana geldiğinde böyleydi. Açarken videosu var pinlere kadar çektim videoyu kesintisiz. Amazon sonuçta garanti sunuyor

Nasıl ücret çıkarabilirler anlamadım ürün bana geldiğinde böyleydi. Açarken videosu var pinlere kadar çektim videoyu kesintisiz. Amazon sonuçta garanti sunuyor
Statik poşet bantlı mıydı siz açarken

Amazon iade garantisi veriyor hocam 1 yıl içinde iade hakkına sahipsin ürünü ama sadece iade tamir değişim vs değil 😀

Amazona geri teslim edebilirsin yerinde olsam garantiyle uğraşmam hem vakit kaybı hemde ücret istenirse gereksiz bir duruma girmiş olacaksın

İlk öncelikle ürün ikinci el yani senden önce alan kullanıcı bu hatayı yapmış yani her türlü kullanıcı hatası. Nasıl ücret çıkarabilirler ne demek

Geri