Fazeon 23.8" 240Hz 0.5Ms Monitör 4699 TL

Şahsen ktc 200hz alırdım

Bu fiyat bandındaki monitörler arasında, gözle görülür fark yok demekten dilimizde tüy bitti. Renk gamutu güzel olanı veya işinizi görecek olanı alın geçin

Son düzenleme:
Ocak ayında bu markanın 165 Hz, 0.5 ms IPS panel monitörünü aldım. Ancak asla 0.5 ms gibi hissettirmiyor; daha çok 3–5 ms arası bir hissiyatı vardı. Bu modelini deneyimlemedim fakat yeni bir monitör almak zorunda kaldım. Şu an yan ekranımda pivot olarak kullanıyorum.

Ocak ayında bu markanın 165 Hz, 0.5 ms IPS panel monitörünü aldım. Ancak asla 0.5 ms gibi hissettirmiyor; daha çok 3–5 ms arası bir hissiyatı vardı. Bu modelini deneyimlemedim fakat yeni bir monitör almak zorunda kaldım. Şu an yan ekranımda pivot olarak kullanıyorum.
hocam yayıncılar doşında bu yan ekranı ne yapıyorsunuz? sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.

bunun 165hzliğini kullanıyorum overdrive açamadım yardım please

Bunun 165 olanı indirime girse de alsak ya, belli bir fiyatı geçince noname alası gelmiyor insanın.

forum kitlesini anlayamıyorum bu fiyata ne bekliyosunuz :D

al sana lg panelli alınabilecek en uygun mantıklı 2k monitörlerden birisi

Post automatically merged:

tamamen kullanım alanına göre değişir bence bu monitör espor rekabete fps tarzı oyunlarda daha öne geçiyor 0.5ms ve pivotu da var. ktc 3ms ve pivot yok.
0.5ms değil hacı bu.

Vesa ve pivot var mı? Alınır mı? @Tayfunns 2. Monitör olarak iş görür mü?
Ben almam.

en iyi şartlarda best görülen değeri yazıyorlar biliyorum fake olduğunu ama 3ms olsun 4-5 0.5ms olsun 2-3. son kullanıcı çok hissetmez fakat pivot bile fazeon almaya sebep bence.
3-4ms değildir bu monitör eminim. En iyi ihtimalle 5ms falandır.

Adamların 500hz monitörü bile 7.5ms (0.5ms diye satılıyor) ne aldıgınızı görün. Ucuz etin yahnisi.

0.5ms değil hacı bu.

Ben almam.

3-4ms değildir bu monitör eminim. En iyi ihtimalle 5ms falandır.
G65B den olede geçsem hocam sizce gözle görülür farklar olur mu reklamda olduğu gibi gençleştim resmen bu kadar mı fark eder gibi vibe alınır mı?

G65B den olede geçsem hocam sizce gözle görülür farklar olur mu reklamda olduğu gibi gençleştim resmen bu kadar mı fark eder gibi vibe alınır mı?
Gözle görülür fark olur ama gençleştim kısmını bilemiyorum. Bu çok öznel bir soru. Bir de ödediğiniz fiyat mevzusu var. Belki monitör seni tavlar ancak fiyat farkı rahatsız edebilir.

Geri