k0nzsi4
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,846
pivot ayak var zaten. pivot ayaklar vesa deliklerine takılıyor vesa destekli yaniPivot ve vesa var mı North bayou ya bağlıcam da
pivot ayak var zaten. pivot ayaklar vesa deliklerine takılıyor vesa destekli yaniPivot ve vesa var mı North bayou ya bağlıcam da
hocam yayıncılar doşında bu yan ekranı ne yapıyorsunuz? sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.Ocak ayında bu markanın 165 Hz, 0.5 ms IPS panel monitörünü aldım. Ancak asla 0.5 ms gibi hissettirmiyor; daha çok 3–5 ms arası bir hissiyatı vardı. Bu modelini deneyimlemedim fakat yeni bir monitör almak zorunda kaldım. Şu an yan ekranımda pivot olarak kullanıyorum.
0.5ms değil hacı bu.forum kitlesini anlayamıyorum bu fiyata ne bekliyosunuz
al sana lg panelli alınabilecek en uygun mantıklı 2k monitörlerden birisi
Post automatically merged:
tamamen kullanım alanına göre değişir bence bu monitör espor rekabete fps tarzı oyunlarda daha öne geçiyor 0.5ms ve pivotu da var. ktc 3ms ve pivot yok.
Ben almam.Vesa ve pivot var mı? Alınır mı? @Tayfunns 2. Monitör olarak iş görür mü?
3-4ms değildir bu monitör eminim. En iyi ihtimalle 5ms falandır.en iyi şartlarda best görülen değeri yazıyorlar biliyorum fake olduğunu ama 3ms olsun 4-5 0.5ms olsun 2-3. son kullanıcı çok hissetmez fakat pivot bile fazeon almaya sebep bence.
G65B den olede geçsem hocam sizce gözle görülür farklar olur mu reklamda olduğu gibi gençleştim resmen bu kadar mı fark eder gibi vibe alınır mı?0.5ms değil hacı bu.
Ben almam.
3-4ms değildir bu monitör eminim. En iyi ihtimalle 5ms falandır.
Gözle görülür fark olur ama gençleştim kısmını bilemiyorum. Bu çok öznel bir soru. Bir de ödediğiniz fiyat mevzusu var. Belki monitör seni tavlar ancak fiyat farkı rahatsız edebilir.G65B den olede geçsem hocam sizce gözle görülür farklar olur mu reklamda olduğu gibi gençleştim resmen bu kadar mı fark eder gibi vibe alınır mı?
Tamamen keyfi. MMORPG oynadığımda yan ekranda dizi veya film izlemek dışında bir katkısı olmuyor.hocam yayıncılar doşında bu yan ekranı ne yapıyorsunuz? sadece merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.