🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

Kaplama bitirişi mevzusunu anlamak zor değil yeterince açık net arkadaşlar.

Pencere kenarındaysa oda eğer ekran görülmesi iş zora giriyorsa takılacak çekilecek bir siyah perdeye bakar, alacağınız verim nerede nasıl kullanacağınıza göre değişir.

Maksat opsiyon seçenek olsun, yapılmak istenen müşteri kendine kendi kullanımına uyanı alabilsin; misal veriyorum çok pencereli zor zapt edilen güneş alan salon vesaire zorlu benzer çeşitli ortamlarında kişi dilediğini istediğini seçebilsin.

Ben 2 hafta önce g81sf almıştım kullanılmış çıkmıştı iade ettim 40K ya almıştım indirim benim için iyi oldu fakat aynı fiyata mo27u2 itopya da 35.800₺ 6 ve 5 taksit seçeneği var glossy ekran 3 yıl garanti bunlar da artıları fakat yukarıda bulunan incelemeyi izleyince glossy nin ne kadar iyi olduğunu fark ediyorsun ben oyun oynarken samsung da parlaklığı sonuna kadar açıyordum samsung joyistik arıza sorunu ve 2 yıl garantisiyle biraz geride kalıyor
Aslina orada mat VA LCD panelin bile yuksek isikli ortamda 2. jenerasyon QD-OLEDden daha iyi siyah derinligi verdigini soyluyor. 5. jenerasyon QD-OLEDlerle testi yenilerler, siyah derinligi ve kaplama (morumsu siyah) biraz daha duzeltildi deniliyor.

yeni gördüm
1440p fiyatına bedava
1440p ve 2160p arasında en az 2 kat netlik farkı var
yan yana iki oled kulolanıyorum
27 1440p 32 2160p
görmeden anlamazsınız

tek sıkıntı yazılmıştır ekran mat

Beyler tamamen karanlık bir odada kullanmıyorsunuzdur muhtemelen. Yansımalar falan rahatsız etmiyor mu. Görüntü olarak evet glossy daha iyi ama mat çok daha kullanışlı geliyor bana
glossy'i pencere camı gibi düşünme, içinde yine yansıma önleyici katman var. normal aydınlatılmış odada bile yansıma hiç görmüyorsun. Yansıma görmen için ekranın karşısındaki cisme doğrudan sağlam bir ışık düşmesi gerekiyor o da zor baya. Mat ekranda da tam tersi, kaplama en küçük ışığı yakalayıp dağıttığı için az ışıkta bile morarıyor siyahlar.

Sadece mat olması sorun değil, ben 2k olanını kullandım. Oled care çok zayıf, osd'de neredeyse hiçbir ayar yok. Osd diğer konularda da zayıf, hiçbir özelleştirme sunmuyor nerdeyse. Dümdüz al kullan monitörü gibi bir şey. Rakiplerine göre portları da daha az. Auto resource select de asla çalışmıyor. Böyle saçma sapan bir monitör. Tabi ana sorun mat olması, hem görüntüyü bozuyor hem de olması gerekenden daha mor görünüyor siyahlar az ışıkta dahi.
Hocam burada biraz sitem edesim geliyor benim Forum üyelerine. 2 hafta önce bu monitörü almadan 2-3 farklı konu açtım. Bütçem 40K dedim taksitle alıcam dedim tavsiye bekliyorum dedim, bir kaç arkadaşı etiketledim hiç biri bu olaylardan bahsetmedi. Ekran mat ama rahatsız olmazsan güle güle kullanırsın dediler. Yalan yok monitör iyi güzel ama bu bahsettiklerinizi okuyunca insanın modu düşüyor. Hadi şimdi okuduklarımı da geçtim art arda açtığım konularda ya da en son oled monitöre yönelik açtığım konuda bir Allah'ın kulu da gelip burada kötü özelliklerini saydığı gibi bana herhangi bir şey söylemedi. Hani zaten çok bir bilgim yok bari yol gösterici arkadaşlardan biri çıkıp da bu monitörü alma deseydi. Sıcak fırsatlar konusunda takıt takır konuşuyor herkes.

Hocam burada biraz sitem edesim geliyor benim Forum üyelerine. 2 hafta önce bu monitörü almadan 2-3 farklı konu açtım. Bütçem 40K dedim taksitle alıcam dedim tavsiye bekliyorum dedim, bir kaç arkadaşı etiketledim hiç biri bu olaylardan bahsetmedi. Ekran mat ama rahatsız olmazsan güle güle kullanırsın dediler. Yalan yok monitör iyi güzel ama bu bahsettiklerinizi okuyunca insanın modu düşüyor. Hadi şimdi okuduklarımı da geçtim art arda açtığım konularda ya da en son oled monitöre yönelik açtığım konuda bir Allah'ın kulu da gelip burada kötü özelliklerini saydığı gibi bana herhangi bir şey söylemedi. Hani zaten çok bir bilgim yok bari yol gösterici arkadaşlardan biri çıkıp da bu monitörü alma deseydi. Sıcak fırsatlar konusunda takıt takır konuşuyor herkes.

sen zaten almıştın ben cevap yazdığım da ancak ben sana tavsiye vereyim
içine sinmediyse yarın iade et amazondan aldın biliyorum sıkıntı olmaz.

40 bin liraya şunu al arkana bakma

parlak ekran
27 si var bende her türlü oled care si var msi kadar olmasa da.

parlak ekran
İade edemem işte sıkıntı orada hocam. Taksitli iadelerde iade karta kaç taksit yaptıysan o şekilde yansıyor.

Hocam ben en az 15 konuda bunları yazmışımdır, geçtiğim 3 ay içinde. İkisini de kullandığım için detaylı karşılaştırdığım çok mesajım var resimleriyle birlikte. Siz denk gelmemişsiniz demek ki.. Beni etiketleseydiniz bahsederdim deneyimimden kesinlikle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parlak ekran
bu arkadaşın önerdiğini öneririm ben de g61sd'den buna geçtim fo32u2'ye. Gerçekten kusursuz bir monitör.

Hocam ben en az 15 konuda bunları yazmışımdır, geçtiğim 3 ay içinde. İkisini de kullandığım için detaylı karşılaştırdığım çok mesajım var resimleriyle birlikte. Siz denk gelmemişsiniz demek ki.. Beni etiketleseydiniz bahsederdim deneyimimden kesinlikle.
İşte bilgim olmadığı için kimin bu konularda bilgisi olduğunu da bilemiyorum maalesef. Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum da. Konunun başından beri bu monitör hakkında 10 kişi böyle söylediği için ve açtığım konularda bu kişilerden kimseyi görmediğim için sitem ettim.

bu arkadaşın önerdiğini öneririm ben de g61sd'den buna geçtim fo32u2'ye. Gerçekten kusursuz bir monitör.
işte kullanan kişiden tavsiye almak lazım
bizim millet kullandığı malı genelde çok över toz kondurmaz. senin gibi objektif bakmıyor herkes..
eksikleri yazmışsın
bende halen kullandığım neo g7 miniled in ne kadar dandik bir ekran olduğuna inandıramadım . miniled in olede yaklaşamadığını anlattım. kullanmayanlar ısrarla miniled oled dediler kavga çıktı:)
oled miniled yan yana 10 resim çektim koydum gene de miniled oled dediler daha da yazmadım.
mat ekran oled ben almam şahsen ama 1440p fiyatına 4k çok cezbedici. geçen amazon 4k 165 msi parlak ekran sattı ben de aldım 321up mi ne . 34 bine bence o daha iyi bir fırsattı.

parlak ekran
32ye geçerse keskinliği kaybeder bide 27 inç 4k oledlerin hepsi 4. Nesil aynı panel

31.5 ile 27 4k monitör de çok kesinlik farkı oluyor mu ben keskinlik için 27 4k geçmek istiyorum

31.5 ile 27 4k monitör de çok kesinlik farkı oluyor mu ben keskinlik için 27 4k geçmek istiyorum
ben 27'' 2k ve 32'' 4k kullandım, 32'' 4k çok daha keskin diğerine göre. 27'' 4k ile 32'' 4k arasında keskinlik farkını bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim 32'' 4k'da zaten pikselleri sayamıyorsun. Büyük ekran daha zevkli bana kalırsa. Şu ana kadar her türlü monitörü denedim sadece 27'' 4k kaldı keskinliğini ben de merak ediyorum :D

İşte bilgim olmadığı için kimin bu konularda bilgisi olduğunu da bilemiyorum maalesef. Yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum da. Konunun başından beri bu monitör hakkında 10 kişi böyle söylediği için ve açtığım konularda bu kişilerden kimseyi görmediğim için sitem ettim.
Kaça aldın sen g81sf yi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri