🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

MSI MPG 322URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED bu monitörü alabilirsin hocam. Hepsiburada’da taksitle de var. İade edince yine değerlendirirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İade ettikten sonra tekrar konu açacağım. Şimdilik erken gibi.

MSI MPG 322URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED bu monitörü alabilirsin hocam. Hepsiburada’da taksitle de var. İade edince yine değerlendirirsiniz.
Teşekkürler hocam. Hepsiburada da taksit var da bilerek fiyatını artırmışlar onlar da. Amazonda daha uygun aynı ürün.

O zaman attıgımı alman lazım vade farkı ile bile rakibinden en az 2000+ ucuz ve hoparlörü var
Bu ikisi arasından sizce hangisi hocam?

Son düzenleme:
Sensör var Asus'da ama benim monitör o kadar masaya yakın ki sensör klavyeyi görüyor. Ben gittim sanınca da oyundayken 5 dakika sonra kapatıyor.
5 dakika da bir monitöre el saliiyorum.
Kaç defa roket ligde bu sebepten gol yedim snsjsjsksk.
Hayır açıklasam chatten ne anlatıyor bu değişik diyecekler saldım.
Kapaticam sensörü içeri çok gidiyorum anında kapıyor ekranı. Onu da yapamıyorum.
Burjuva sorunları biraz.
Aynısını ben de yaşıyorum pek efektif çalışmıyor bazen oynarken kapanıyor, benzinlik tuvaletinde ışık kapanır da el sallarsın ya aynı o pozisyona giriyorum

Bende iade etmeye çalışacağım hocam. 4K parlak ekran arayışına girdim. İdeden sonra alacağım. Sizin de tavsiyeniz var mı?
Ben tier list'e baktım youtube'dan en üstte msi, asus lar vardı 50 den başlıyor. Gigabyte MO27U2 orta-üst seviyedeydi. Fiyatıda düşünce aldım. En beğendiğim özelliği ise oyununa göre ekranı 24 inç yapabiliyor olmasıydı. Hoparlör de var. typ-c hızlı şarj-displayport. Bir de G-sync uyumlu. Samsun'da bu da yoktu. Adaptive sync vardı ama bazı oyunlarda ekran kırılması oluyordu yine de. Yarın gelir İnşallah hemen denerim. Ama şu an asus rog xg27ucdm var Vatan'da 43'e. İndirim kovalar mısın hemen alır mısın bilemem. Daha iyi.

Ben tier list'e baktım youtube'dan en üstte msi, asus lar vardı 50 den başlıyor. Gigabyte MO27U2 orta-üst seviyedeydi. Fiyatıda düşünce aldım. En beğendiğim özelliği ise oyununa göre ekranı 24 inç yapabiliyor olmasıydı. Hoparlör de var. typ-c hızlı şarj-displayport. Bir de G-sync uyumlu. Samsun'da bu da yoktu. Adaptive sync vardı ama bazı oyunlarda ekran kırılması oluyordu yine de. Yarın gelir İnşallah hemen denerim. Ama şu an asus rog xg27ucdm var Vatan'da 43'e. İndirim kovalar mısın hemen alır mısın bilemem. Daha iyi.
24 inç olayi iyiymiş,valo csde işe yarar. Bende bi araştırayım g81sf alacaktım ama konuyu okuyunca glossye yöneldim. Anladigim kadariyla güneş vurmuyorsa glossy çok daha iyi

24 inç olayi iyiymiş,valo csde işe yarar. Bende bi araştırayım g81sf alacaktım ama konuyu okuyunca glossye yöneldim. Anladigim kadariyla güneş vurmuyorsa glossy çok daha iyi
glossy al, g81sf kullanıcısı olarak söylüyorum

Hocam peki sizce Gigabyte MO27U2 mi yoksa RPG xg27ucdm mi?

Tabi ki Asus. 4. nesil oled. Gigabyte 3.nesil, daha parlak ekran, daha fazla hdr seçeneği, daha fazla özellik. Özellikle yakınlık sensörü çok iyi. Bütün teknoloji kanallarında listenin en üstünde.
Tamamdır teşekkür ederim.

Tabi ki Asus. 4. nesil oled. Gigabyte 3.nesil, daha parlak ekran, daha fazla hdr seçeneği, daha fazla özellik. Özellikle yakınlık sensörü çok iyi. Bütün teknoloji kanallarında listenin en üstünde.

Yanlış bilgilendirmeyelim. Gigabyte mo27u2 'de 4. Nesil hocam.

Geri