Top Kısmında 420mm Radyatör Destekli Kasa Arıyorum

mychar276

80+
Reaksiyon skoru
261
Tekrar edeyim, ön bölüm olmayacak. Top kısmında 420mm destekli bir kasa arıyorum. Fancy aşırı pahalı ürünler alamam.

Lian Li Lancool III'ü şuanlık beğendim, gaming gecesinde de sık sık görüyorum bu da bir avantaj.
Arctic Liquid Freezer III Pro 420 A-rgb ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Daha iyi veya önerebileceğiniz alternatif var mı?

12pkkp4.png

Tekrar edeyim, ön bölüm olmayacak. Top kısmında 420mm destekli bir kasa arıyorum. Fancy aşırı pahalı ürünler alamam.

Lian Li Lancool III'ü şuanlık beğendim, gaming gecesinde de sık sık görüyorum bu da bir avantaj.
Arctic Liquid Freezer III Pro 420 A-rgb ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Daha iyi veya önerebileceğiniz alternatif var mı?

12pkkp4.png
lancool 3 önermeye geliyordum alabilirsin.

12pkkp4.png
Üst kısmı yazmak yerine top kısmı yazarken çok düşündün mü merak ettim

Üst kısmı yazmak yerine top kısmı yazarken çok düşündün mü merak ettim
İngilizce spec sayfalarında top olarak geçer, birçok türkçe sayfada da top olarak geçer. Yani şunu da açıklatacak kadar toksik olmayın be kardeşim.
Engelliyorum sizi.

MSI MAG PANO 100R PZ Ufak Operasyon Gerektiebilir 3x140mm Fan Takılıyor ToP Kısmına

lancool 3 önermeye geliyordum alabilirsin.
Çok sağolun hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI MAG PANO 100R PZ Ufak Operasyon Gerektiebilir 3x140mm Fan Takılıyor ToP Kısmına
Akvaryum kasalarda hava akışı rezalet. Güzel görünüyor da inanın şuan tüm odağım f/p olarak maksimum soğutma performansı.

12pkkp4.png
lancool 3 üst kısma egzoz fanı cıkararak sıkışıkta olsa takılıyor. Morpheus stoklarda olsa onu önerirdim ama yok. Burası lancool 3 en uygunu

lancool 3 üst kısma egzoz fanı cıkararak sıkışıkta olsa takılıyor. Morpheus stoklarda olsa onu önerirdim ama yok. Burası lancool 3 en uygunu
Egzos fanını aşağı doğru alamıyor muyuz? Yapamıyorsak çıkartmak zorundaysak kötü...

Egzos fanını aşağı doğru alamıyor muyuz? Yapamıyorsak çıkartmak zorundaysak kötü...
Yok çıkarıp radyatör takıldkdan sonra geri takabiliyorsun egzoz fanını ama gördüğüm kadarıyla vida degil de lastik tutamaçlarla takıyorlardı egzoz fanını.

Yok çıkarıp radyatör takıldkdan sonra geri takabiliyorsun egzoz fanını ama gördüğüm kadarıyla vida degil de lastik tutamaçlarla takıyorlardı egzoz fanını.
Anladım, arctic 420mm soğutucunun radyatörü diğerlerinden daha da kalın. her şey biraz ucu ucuna olacak gibi demek

12pkkp4.png
Akvaryum isterseniz biraz daha üstüne h9 flow large var üst alt ve yan tarafı 420mm destekliyor

İngilizce spec sayfalarında top olarak geçer, birçok türkçe sayfada da top olarak geçer. Yani şunu da açıklatacak kadar toksik olmayın be kardeşim.
Engelliyorum sizi.
Donanım arşivi forumdasın ingilizce sayfada değil top diye kullanan da ben görmedim yazıyorsan ya tüm cümleyi ingilizce yaz yada türkçe yarı türkçe yarı ingilizce yazınca havalı olmuyorsun top kısma yazmışsın birde xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri