BU MARKA 5080 KÖTÜ MÜ ALINMALI MI?

Atlastrq

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
70000
bu ekran kartını satın almayı düşünüyorum fakat diğer 5080 modellerine göre 10 20bin lira daha uygun tip olarak kötü gözükmüyor neden daha uygun almayı düşünüyorum sorun olur mu yoksa biraz daha ekleyip MSİ ASUS vb markalardan mı almalıyım?

bu ekran kartını satın almayı düşünüyorum fakat diğer 5080 modellerine göre 10 20bin lira daha uygun tip olarak kötü gözükmüyor neden daha uygun almayı düşünüyorum sorun olur mu yoksa biraz daha ekleyip MSİ ASUS vb markalardan mı almalıyım?

Beyaz ve fiyat diğer markalara göre uygun
Galax yabana atılacak bir marka değil kesinlikle üzmez ucuz olmasının ana sebebi kasa malzeme kalitesi bir tık geride kalır diğer markalara göre

Galax sağlamdır HOF olan serileri dünyanın en başarılı soğutma sistemine sahip serilerden biridir. 4070 kartını kullanıyorum çift fanlı daha 65 dereceyi geçmedi 2k ultrada cp2077 ve rdr2 oyunlarında.

Galax sağlamdır HOF olan serileri dünyanın en başarılı soğutma sistemine sahip serilerden biridir. 4070 kartını kullanıyorum çift fanlı daha 65 dereceyi geçmedi 2k ultrada cp2077 ve rdr2 oyunlarında.
neden uygun peki muadillerine göre

Marka ismini satmıyor ürünü satıyor direkt. Msı asus aldığın zaman markaya para veriyorsun.
Soğutma vesaire konusunda sorun yaşatmaz diyorsunuz yani markayı kullanmadığım için soruyorum yoksa asus msi gibi markalardan 5070ti alacağım sorun yaşamak istemiyorum

neden uygun peki muadillerine göre
TR de popüleritesi olmadığı için böyle hocam Asus - MSI gibi olsa markanın adıda bir miktar bütçe yapıyor malesef. Redditte araştırırsanız Globalde tercih edilen ve köklü bir marka olduğunu görürsünüz zaten.

Geri