Zyvei
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 4000
Selamlar arkadaşlar,
COVID döneminden kalma eski bir laptopla idare ediyordum ama cihaz bozuldu. İşe girene kadar beni 3 ay idare edecek, oyunlarda FPS sorunu yaşatmayacak bir kasa topluyorum. Parçalardan pek anlamıyorum, kardeşimle beraber topluyoruz.
Oynamak İstediğim Oyunlar:
Özellikle CS2, Valorant, GTA 5 ve Warzone gibi FPS oyunlarını akıcı, sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorum.
Sistem Bilgilerim:
İşlemci: Intel i5-2500K Elimde Var
Anakart: ASUS P8P67-M Alıcağım bulduğum fiyat 1000 TL iyi mi bilmiyorum
Bellek: 16 GB DDR3 (8+8 yapacağım)
Güç Kaynağı (PSU): 300W (Gerekirse değiştirebilirim)
Depolama: 700 GB HDD + Laptopumdan çıkan SSD.
Ekran Kartı İhtiyacım:
Ekran kartı için yaklaşık 2500 TL bütçem var. Sivas’ta yaşıyorum; Dolap, Letgo ve Sahibinden üzerinden bakıyorum. Bana en az 4 GB belleği olan, fiyat/performans ürünü, bu işlemciyle darboğaz yapmayacak bir kart lazım.
Bu bütçeye Sivas'ta veya Param Güvende ile "Şunu direkt al, seni üzmez" dediğiniz modeller hangileridir? (RX 570/580, GTX 1050 Ti veya GTX 1060 gibi kartlar bu PSU ile çalışır mı?)
Yardımcı olursanız çok sevinirim, hemen almayı planlıyorum. Teşekkürler.
COVID döneminden kalma eski bir laptopla idare ediyordum ama cihaz bozuldu. İşe girene kadar beni 3 ay idare edecek, oyunlarda FPS sorunu yaşatmayacak bir kasa topluyorum. Parçalardan pek anlamıyorum, kardeşimle beraber topluyoruz.
Oynamak İstediğim Oyunlar:
Özellikle CS2, Valorant, GTA 5 ve Warzone gibi FPS oyunlarını akıcı, sorunsuz bir şekilde oynamak istiyorum.
Sistem Bilgilerim:
İşlemci: Intel i5-2500K Elimde Var
Anakart: ASUS P8P67-M Alıcağım bulduğum fiyat 1000 TL iyi mi bilmiyorum
Bellek: 16 GB DDR3 (8+8 yapacağım)
Güç Kaynağı (PSU): 300W (Gerekirse değiştirebilirim)
Depolama: 700 GB HDD + Laptopumdan çıkan SSD.
Ekran Kartı İhtiyacım:
Ekran kartı için yaklaşık 2500 TL bütçem var. Sivas’ta yaşıyorum; Dolap, Letgo ve Sahibinden üzerinden bakıyorum. Bana en az 4 GB belleği olan, fiyat/performans ürünü, bu işlemciyle darboğaz yapmayacak bir kart lazım.
Bu bütçeye Sivas'ta veya Param Güvende ile "Şunu direkt al, seni üzmez" dediğiniz modeller hangileridir? (RX 570/580, GTX 1050 Ti veya GTX 1060 gibi kartlar bu PSU ile çalışır mı?)
Yardımcı olursanız çok sevinirim, hemen almayı planlıyorum. Teşekkürler.