YENİLENMİS TELEFON ALINIR MI

Reaksiyon skoru
95
Bütçe
40000
Yenilenmiş telefon alacağım ve hangi siteden alabilirim diye düşünüyorum aldığınız site var mı
13 pro max almayı düşünüyorum

Yenilenmiş telefon alacağım ve hangi siteden alabilirim diye düşünüyorum aldığınız site var mı
40K bütçeyle yenilenmiş cihaz almak aşırı saçma olur. İlla sıfır almayacaksan ikinci el bak.

ıkıncı elden sen ben gıbı kullanıcların satttıgı ılanlara bakman daha ıyı

Alanlar binbir türlü sorun yaşıyor o bütçeye Nothing Phone 3 var şu an indirimde 37 bin TL de fazlasıyla memnun edecek bir telefon kendim 16/512 GB lık versiyonunu kullanıyorum öneririrm.

hocam almayacağım ama taksit olmaması biraz sıkıntı telefonlarda
O yüzden şunlara dikkat etmek lazım

Ya alsat'la ufak tefek upgrade yaparak güncel cihazda kalacan ya da eldeki çöp olana kadar idare edecen

Tüketim çılgınlığına sürüklenmemek lazım

hocam almayacağım ama taksit olmaması biraz sıkıntı telefonlarda
Hocam yenilenmiş telefonlar genellikle tuzak oluyor kendim bu furya ilk çıktığında almış kullanmış biri olarak deneyiyimimi paylaşayım .
İlk yenilenmiş telefon işi çıktığında en ünlü hatta piyasada ilk olan firmadan bi İphone 8 plus almıştım telefonun sadece bataryasının değiştiği yazıyordu aldım telefonu akşamına dokunmatiği bozuldu götürdüm geri ( bende taksit yüzünden almıştım bu arada ) ekran değişti geri aldım 3 gün sonra yine aynı sorunu yapmaya başladı dokunmatik basmıyordu yine götürdüm yine ekran değiştirdiler ve dokunmatik işi kapandı düzgün çalışmaya başladı bunun akabininde bir kaç sorunsuz kullandım ve telefonun şarjı %20 lerde iken telefon kapanmaya başladı şarjı zaten anormaldi ve batarya sağlığıda 100 den 1 bile oynamamıştı yine aldığım yere götürdüm ve sorgusuz sualsız batarya deiştirdiler bundan sonra telefon şarj eklemeye ani düşmeye başladı bazen % 20 iken hiçbirşey yokken artıyordu yine değişim yaptılar ve o sorunda düzeldi artık sadece şarjı hızlı bitiyordu bu telefonu 2 yıl falan kullandım ve batarya ömrü hep 100 de 100 kaldı hiç azalmadı nasıl bir işse en son telefoncu bir arkadaşıma telefonu açtırdım ve baktırdım cihazın sadece anakartı orijinaldi geri kalan entegreler kamera mercekleri kasa her şey yan sanayi ucuz parçalardan toplanmış dedi . Bu sebebten hiçbir türlü tavsiye etmiyorum paranızla rezil olursunuz ne doğruyu söylüyorlar nede sattıkları ürünleri iyi kendi paranızla kendinize dert satın almayın .

Genelde orjinal değil A kalite parçalar kullanılıyor pro serilerinden değil düz serilerden örnek verirsek sıfır iphone 15 ile yenilenmişi arasında mesela 5bin tl oynuyo fark bence parça değişi görmüş ve pil sağlığı 86 ve üstü diye belirtilmiş rasgele bataryayla gelen bi telefonu almak çok mantıklı değil şuan için iphone 11 bi tık mantıklı sadece kalanı çokda mantıklı gelmiyor bana 40bin bütceye 2. elde içi açılmamış iphone 14 pro alabilirsin bence daha sağlıklı olur senin için A kalite değil orjinal parça kullansalar belki alınır ama ozamanda fiyatın sıfıryla farkı kalmaz bu adamlar bu telefonlardan kaar ediyorlar sonuçda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde orjinal değil A kalite parçalar kullanılıyor pro serilerinden değil düz serilerden örnek verirsek sıfır iphone 15 ile yenilenmişi arasında mesela 5bin tl oynuyo fark bence parça değişi görmüş ve pil sağlığı 86 ve üstü diye belirtilmiş rasgele bataryayla gelen bi telefonu almak çok mantıklı değil şuan için iphone 11 bi tık mantıklı sadece kalanı çokda mantıklı gelmiyor bana 40bin bütceye 2. elde içi açılmamış iphone 14 pro alabilirsin bence daha sağlıklı olur senin için A kalite değil orjinal parça kullansalar belki alınır ama ozamanda fiyatın sıfıryla farkı kalmaz bu adamlar bu telefonlardan kaar ediyorlar sonuçda
A kalite parça sorun çıkarmayabilir belki ama A kalite parça ile Orjinal parça arasında gözle görülür ciddi bi fiyat farkı var bu telefonu satan adamlar bundan fazlası ile kazanıyor kısaca bunlara prim verme içi açılmamış temiz bi telefon bul 2. elde senin için daha iyi olur pro dediğin için diyorum 2. elde 14pro bakabilirsin yada düz 15 fln sana kalmış bundan sonrası ama dediğim gibi önermem bazı parçalarda sorun yaşanma ihtimali var mesela şarj girşi ile şebeke aynı kart üstünde yani şarj portu değişirse otomatik olarak şebeke nin olduğu kart da üstünde olduğundan birlikde değişiyor bu durumda şebekede sorun yaşama ihtimalin var mesela yada batarya bataryalar orjinal olmuyor genelde A kalite dencek bataryalar oluyor Ekran a gelirsek dandik bi yerden alırsan Ekranı oled bile yollamama ihtimalleri var gene düzgün bi yerden alırsan Oled ile geliyor yan sanayide olsa

Anladım hocam teşekkürler al sat yapmaya başlayacak gibiyim teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefon al sat konusunda hevesim vardı iPhone al satı veya Samsung'un üst modellerinde al sat yapmak iyi olabilir

Hocam yenilenmiş telefonlar genellikle tuzak oluyor kendim bu furya ilk çıktığında almış kullanmış biri olarak deneyiyimimi paylaşayım .
İlk yenilenmiş telefon işi çıktığında en ünlü hatta piyasada ilk olan firmadan bi İphone 8 plus almıştım telefonun sadece bataryasının değiştiği yazıyordu aldım telefonu akşamına dokunmatiği bozuldu götürdüm geri ( bende taksit yüzünden almıştım bu arada ) ekran değişti geri aldım 3 gün sonra yine aynı sorunu yapmaya başladı dokunmatik basmıyordu yine götürdüm yine ekran değiştirdiler ve dokunmatik işi kapandı düzgün çalışmaya başladı bunun akabininde bir kaç sorunsuz kullandım ve telefonun şarjı %20 lerde iken telefon kapanmaya başladı şarjı zaten anormaldi ve batarya sağlığıda 100 den 1 bile oynamamıştı yine aldığım yere götürdüm ve sorgusuz sualsız batarya deiştirdiler bundan sonra telefon şarj eklemeye ani düşmeye başladı bazen % 20 iken hiçbirşey yokken artıyordu yine değişim yaptılar ve o sorunda düzeldi artık sadece şarjı hızlı bitiyordu bu telefonu 2 yıl falan kullandım ve batarya ömrü hep 100 de 100 kaldı hiç azalmadı nasıl bir işse en son telefoncu bir arkadaşıma telefonu açtırdım ve baktırdım cihazın sadece anakartı orijinaldi geri kalan entegreler kamera mercekleri kasa her şey yan sanayi ucuz parçalardan toplanmış dedi . Bu sebebten hiçbir türlü tavsiye etmiyorum paranızla rezil olursunuz ne doğruyu söylüyorlar nede sattıkları ürünleri iyi kendi paranızla kendinize dert satın almayın .
Ben bu Türk firmaların bazılarını anlamıyorum zaten, adamlar şu cihazı düzgün yenilese hem alan memnun olacak çevresine tavsiye edecek hem firma aynı parçaları 5 defa değiştirme masrafına girmek zorunda kalmayacak. Sadece o sektörde değil bu arada birçok şeyde öyle, örneğin esnafın biri 100 liraya mal ettiği yemeği 1000 liraya satmaya çalışıyor en ufak bir satma çabasına girmiyor kimse mekana gelmeyince de vah battık tüh çok kötü durumdayız falan diyorlar. Böyle olmayanlar üstüne alınmasın ama böyleleri var.

Geri