❌İndirim Bitti! Green Gp450a-eco Rev3.1 450w 80+ PSU 846 TL

Reaksiyon skoru
48
450W 80+ kaliteli bir model olduğu söyleniyor. Kabloları da siyah.
"ozel150" 150 TL lik kupon kodu ile 846 TL ye düşüyor.
Mobilden N11- Kuponmatik döndürün belki daha iyi bir kupon verir.

Son düzenleme:
450w ve altı sistemler için 2.el almak mantıklı geliyor bana

şunu sfx yapsan da apu sistem kursak be green

500 600 daha verip adam akıllı bi markanın verimliliği daha yüksek bi power ı alınabilir bence bu markayı ilk defa duyuyom
ve ayrıca lütfen yeticek kadar psu almayın
ben r5 5600 ve 6600xt sıfırı 16k iken sıfır kapalı kutu mühendisden 9.5k ya aldım 500tl kargo 10000e geldi adam ozaman bana dediki 5000 fazla ver 6 aylık 6900xt var onu takim dedi sırf psu 550w diye alamadım psu masafı da çıkacağından
Şuan ekran kartını yükseltim desem psu masrafı çıkıyor gene vazgeçtim yükseltmekden

PSU nun içindeki kapasitörler günümüz bomba zart curt dediğimiz modellerden çok daha iyi. Muhtemelen Green adına Jiumeng üretiyor.
150 lira indirim kupunu var ''ozel150''
Güncelledim eyvallah.

Son düzenleme:
PSU nun içindeki kapasitörler günümüz bomba zart curt dediğimiz modellerden çok daha iyi. Muhtemelen Green adına High Power üretiyor.
Kapasitör kısmı muallakta bir kısım. Aynı tip kapasitörleri kullanan modellerin berbat ripple performansı gösterdiğini gördüm. Testler çıkmadan net bir şey söylenmesi zor.

Üreticisi Jiumeng, High Power değil. Zalman TXII modelleride aynı üreticiyi ve platormu kullanıyor.

İyi ki peşin fiyatına taksit yok yoksa kenarda dursun diye alacaktım 😆

ya yokmu şöyle 1k ya felan ucuz rgb kasa güvenilir site beyler..ucuz yollu sistem toplladım dış kasa berbat idarelik bişey olsa kafi

Geri