BLoodAnqeL
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Son fiyat olarak 30 a koydum ama çok daha fazla edeceğini düşünüyorum 1 haftadır ilanda sizce ne kadar eder?
Son fiyat olarak 30 a koydum ama çok daha fazla edeceğini düşünüyorum 1 haftadır ilanda sizce ne kadar eder?
2 li rakam görürsem psikolojik olarak gereksiz ucuza gitti durumuna girecektim. O yüzden 29.999 e bile hayır diyebilirdim.
Anladım .31K Yazsaydın 30K Düz Hesap Satardın .2 li rakam görürsem psikolojik olarak gereksiz ucuza gitti durumuna girecektim. O yüzden 29.999 e bile hayır diyebilirdim.
Vallaha bu durumu bende farkettim hatta 35 yazsam 32 ye falanda giderdi ama elimden hızlı çıksın 30 diye yazdıydımAnladım .31K Yazsaydın 30K Düz Hesap Satardın .
Pazarlık Payı Bırakmanda Avantaj Var Hocam .Vallaha bu durumu bende farkettim hatta 35 yazsam 32 ye falanda giderdi ama elimden hızlı çıksın 30 diye yazdıydım
Tecrübe oldu valla sağolasınPazarlık Payı Bırakmanda Avantaj Var Hocam .
Hocam sence şimdi 31-32 ye arttırsam olur mu?Pazarlık Payı Bırakmanda Avantaj Var Hocam .
Yeni Bir İlan Yaparsan Daha İyi Olur O Fiyatlarda .Tecrübe oldu valla sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sence şimdi 31-32 ye arttırsam olur mu?
Hocam çok fazla al satçı “kardeşime alıyorum” yalanıyla sinirimi bozdu artık “şu olurmu son param” gibi konuşan kişilere olan güvenim sarsıldı açıklamayada yazdım düşmeyecek diye ona rağmen bu insanlar ki ben bunların al satçı olduğunu düşünüyorum böyle yazınca direkt geçiştirici cevap verdim çünkü cidden çok uğraştırıyorlarmerhaba cihazını inceledim fiyatın gayet sistemin için normal şuanda genel olarak insanların maddi durumu elverişli olmadığı için bence bu kadar ağır gidiyor satışlar genel olarak çok durgun satışlar 8 yıldır sahibinden üzerinde bireysel olarak ürün satmaktayım ayrıca gelen tekliflerin normal satıp satmamak sana kalmış tabi özellikle yakup beyin yaklaşımı çok iyi dürüstce yazıp bütçesini açıkca belirtmiş satıp satmamak sana kalmış tabii ki gelen fiyatlara verebilirsin fiyatın gayet yerinde hayırlı satışlar dilerim
Ağzınıza sağlık hocam.kesinlikle böyle yazan kullanıcılar yalan konuşuyorlar öğrenciyim falan gibi 100/99 yalancı insanlar oluyor 8 yıldır artık kimin ciddi niyetli alıcı olup olmadığını ezberledim artık inan bir çok yazana cevap bile vermiyorum alıcı insan asla yazmakla uğraşmaz yıllardır numaram sistemde kayıtlı alıcak olan insan arıyor satın alıyor alışveriş yazışarak saatlerce yapılmaz malesef böyle çok kullanıcılar var