Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,266
Param güvenle ile alırken de pazarlık yapılabiliyor diye biliyorum 500 lira bile düşmesi senin için iyi olur.Pg ile alacagım
Param güvenle ile alırken de pazarlık yapılabiliyor diye biliyorum 500 lira bile düşmesi senin için iyi olur.Pg ile alacagım
Yazmayı unutmuşum o fiyatlara dediğiniz gibi mining çıkması vardır temizleri 16-172 gün önce 14 liraya bursada ilan vardı palit 3080 ti yüzde yüz mining çıkması 2 saat içinde satıldı hocam işkembeden konuşmuyorum
Temizi neye temiz hocam gidip özel versiyon gundam edicion falan bulmadıkca rog u da miningli palit gameforsuda Abdullah abi bi ara videosunda almıştı izledinmi bilmem oda aynı şeyleri söylüyor bu kartlarda miningli olmadığına bir şartla inanırım oda kart açılmamış olup padlerinin sağlam olması gerekiyor yoksa padleri değişmiş 50 rig değiştirmiş kartlarada 16 17 yazıyolar alanlara hayret ediyorum.Yazmayı unutmuşum o fiyatlara dediğiniz gibi mining çıkması vardır temizleri 16-17
Maalesef piyasa kötü 6 ay boyunca 3080 kullandım 2k ultra ayarlarda süperdi ama siz böyle diyince şüphelendim güvenlik etiketi falan üstündeydi ama bendemi miningli kart kullandımTemizi neye temiz hocam gidip özel versiyon gundam edicion falan bulmadıkca rog u da miningli palit gameforsuda Abdullah abi bi ara videosunda almıştı izledinmi bilmem oda aynı şeyleri söylüyor bu kartlarda miningli olmadığına bir şartla inanırım oda kart açılmamış olup padlerinin sağlam olması gerekiyor yoksa padleri değişmiş 50 rig değiştirmiş kartlarada 16 17 yazıyolar alanlara hayret ediyorum.
Olabilir hocam birde her kart birde değil bazı miningciler kartı umursamadan odayı soğutmadan gittiği yere kadar diyip kullanıyor ve satıyor iyiside var kötüsüde birde mining kartlar öcü değil alınır ama bilinerek uygun fiyattan alınmalı bence yoksa övülecek kartlar değiller keşke paramız olsa yada sıfır kartlar alınabilecek fiyatlarda satılsalarda şu muhabbeti hiç yapmasak ama imkan yok .Maalesef piyasa kötü 6 ay boyunca 3080 kullandım 2k ultra ayarlarda süperdi ama siz böyle diyince şüphelendim güvenlik etiketi falan üstündeydi ama bendemi miningli kart kullandım![]()
Dual alma.Asus dual 11500 e var 6750xt onu mu alayım bunu mu 12700 e samsung bellek ve red devil olması hosume giti ama bu kadar deger mi inan bilmiyorum
Alma reis almaBeyler 3070ti buldum ayni fiyata pg ile alıcam adamdan test istiyom test videosu yok diyo napayım
kart pump out yapmış reisim bu kadar para verdimi elden görerek deneyerek al pg de olsa uğraştırır bi sıkıntı çıktımı kendi paranla dert satın alırsın biraz bekle kovala neden acele ediyorsun ?hocam suna bi bakabilir misiniz hotspot derecesi neden bu kadar yüksek
Forumdada herkes bişeyi kötülüyor anlamış değilim biri amd alma der diğeri asus dual alma der hocam açıklayın nedeninizi benim 6700 xt asus dual ve ne soğutmasından yana sıkıntı çekiyorum ne gür gür fan sesi yapıyor ne sıkıntısınız gördünüz asus dualin?Dual alma.
Asus dual kullanıyorum güzel kart bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşatmadı bana. Şuan satıyorum kartı arkadaşa da özelden yazdımAlma reis alma
kart pump out yapmış reisim bu kadar para verdimi elden görerek deneyerek al pg de olsa uğraştırır bi sıkıntı çıktımı kendi paranla dert satın alırsın biraz bekle kovala neden acele ediyorsun ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Forumdada herkes bişeyi kötülüyor anlamış değilim biri amd alma der diğeri asus dual alma der hocam açıklayın nedeninizi benim 6700 xt asus dual ve ne soğutmasından yana sıkıntı çekiyorum ne gür gür fan sesi yapıyor ne sıkıntısınız gördünüz asus dualin?
5000-6000 serisi hotspot açısından biraz zengin hocam (!)hocam suna bi bakabilir misiniz hotspot derecesi neden bu kadar yüksek