❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

2 tane 2x8 ddr4 vermiştim biri kargo aşmasına geçmiş diğeri direk görünmüyor bile.

Benden önce alan onaylanmamış benden sonra alan faturalanmıs falan değişik bir sistem var. Aynı ürünler aslında
Resmen kafalarına göre. Çok enteresan ya.benim hala onay bekliyorda mesela. Ne mail geldi ne bişey oldu. İptal gelirse bir tek ürün bile almam buradan hayatım boyunca. Senelerdir düzenli alışveriş yaparım ilk defa pc dizeyim dedim geçen ram indirimini kaçırmıştım bu sefer aldım diye sevindim. Olana bak. Elden 10 ar 10 ar alanları gördüm. Daha kötü konuşurum da ban yemek istemiyorum

Bir kendime ddr4 bir de abime ddr5 aldım, tamamen kullanım için. Ddr4 onaylandı, öbürüne ticari dediler iptal ettiler. Ayıp gerçekten.

Bir arkadaş bir 64 bir 32 sipariş geçmişti. 32 lik iptal. 64 onaylanmış mesela. Burada tek sipariş geçen adam iptal yiyor

Bir kendime ddr4 bir de abime ddr5 aldım, tamamen kullanım için. Ddr4 onaylandı, öbürüne ticari dediler iptal ettiler. Ayıp gerçekten.
DDR4 yolladılar galiba alanlara da DDR5 ler iptal ettiler 😂 galiba komple
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadaş bir 64 bir 32 sipariş geçmişti. 32 lik iptal. 64 onaylanmış mesela. Burada tek sipariş geçen adam iptal yiyor
Ya hocam bence rastgele yolluyorlar ya 😂

Ben geçen defa ddr5 16x2 32 aldım gönderildi.

Şimdi de upgrade için 48lik aldım. O da faturalandı.
Haklarını yiyemem açıkçası ama bir düzen getirmeleri gerekiyor kampanya ise bile.

Müşteri hizmetleri aynı kategoriden 2 ürün alabilirsiniz diyoda böyle yazıyodu satın alırken
IMG_5296.webp

Adamlar alsatcılara satmamak icin 2 tane alanların 1 tanesini iptal ediyorlar büyük ihtimal
olması gereken bence bu benim sistemde sadece ram eksik sıfır 7800x3d b650-a anakart aldım 20 gündür başlatamıyorum pcyi bu indirimi yakaladık bi zahmet bizide iptal etmesinler hala sipariş onay bekliyor

Geri