❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bende bir sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece aynı markadan muadil sunmasalar gskill var aslında da ondan sunmuyorlar maalesef. Şimdi bir baktım acaba hangi bellek var diye. Hynix gözüküyor eğer öyle çıkarsa kendiniz oc ile cl30 6000mhz yapabilirsiniz ama siz de araştırın tam olarak kesin değil.

Edit: 2 tane anakart destek sayfasına baktım msi ve asus. Onlarda da hynix a gözüküyor. Benim tahminim yüzde %90 hynix olacaktır.
Hocam yatmadan dün araştırdım bu muadil ramlerden kullanan bir arkadaşın Samsung’u geçtim mikron çıkmış. Başka bir forumda oc yapmaya çalışıyordu. O da sitede hynix görünüyordu diyip veryansın etmiş. Tabi o onun milyonda bir şanssızlığı da olabilir çok fazla bilgi bulamadım bu tekli ram hakkında

ulan sen bana ne hakla cl30 yerine cl36 ram önerirsin düdük sıkma benim canımı dipleri karıştır cl30 ram ver acil sabah sabah germe adamı

Hocam yatmadan dün araştırdım bu muadil ramlerden kullanan bir arkadaşın Samsung’u geçtim mikron çıkmış. Başka bir forumda oc yapmaya çalışıyordu. O da sitede hynix görünüyordu diyip veryansın etmiş. Tabi o onun milyonda bir şanssızlığı da olabilir çok fazla bilgi bulamadım bu tekli ram hakkında
Son zamanlarda çok fazla var bu ya maalesef normalde a die olan modellerde bile m die çıkabilyor. Testler muhtemelen eski o yüzden güncel alanlar daha doğru bilgi verecektir.

Arkadaşlar ben tüketici hakem heyetine vereceğim. 2 siparişten uygun fiyatlı olanı gönderip yüksek fiyatlı olanı iptal etmesi zaten başlı başına art niyet göstergesi. Kaldı ki madem tacir görüyorsun diğer siparişi de gönderme.

Hakem heyeti de haklı bulmayacaktır diye düşünüyorum.
Süreci nasıl yapacağını anlatabilirmisin ben dün yapmaya çalıştığımda fatura istiyordu thh ancak fatura kesilmediği için başvuramadım

Muadil ürün onerilip güncelleme alan var mı siparişi?

Bizim kargo geldi

Ekler

• 17768426743105004214683987745582.webp
    17768426743105004214683987745582.webp
    706 KB · Hit: 118
Bir tek benimki mi iptal edildi acaba lancer 64gb :( gerçekten tek bir ürün alıp ticari alım sebebiyle iptal edildi inanmıyorum böyle bir durum yaşayıp müşteri hizmetleri ile görüşen oldu mu nasıl bir yol ilerlediniz?

Geri