Existentia
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,466
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Desteğiniz için teşekkürler hocamhazır sistem arayanlara bu siteyi öneriyorum
Desteğiniz için teşekkürler hocamhazır sistem arayanlara bu siteyi öneriyorum
rica ederim her zamanDesteğiniz için teşekkürler hocam
Emeğine sağlık.Desteğiniz için teşekkürler hocam
Teşekkürler hocamEmeğine sağlık.
Sağ olun hocam daha iyi hale getirmeye çalışıyoruzElinize emeğinize sağlık hocam bayadır böyle can çekişiyodum mantıklı bir sistem bulmak için. sağolun
Sağ olun hocamElinize sağlık güzel olmuş.
Yok hocam her biri için ayrı scraperlar yazdım belirli aralıklarla okutuyorumBaşkan by sitelerden veriyi nasıl çekiyorsun APİ vs mi
Hocam mesela işlemcilere bakıyorum 7800x3D diyelim sitede en ucuz 15.345 gözüküyor ama akakçede kupon kodlarıyla vs. 14.700 seviyelerinde görülüyor bu fiyatları kuponları algılayıp fiyatı düşüren sistemi siteye entegre etme şansın var mı? Birde mesela ekran kartı diyelim 50 bin TL akakçede ama sitesine gidince sepeette 45000 diyor. Senin sitede bunu direk algılayıp anlık olarak güncelleyen bir sistem yapabiliyor musun?Yok hocam her biri için ayrı scraperlar yazdım belirli aralıklarla okutuyorum
hocam sepetteki fiyatı okuyorum muhtemelen 2 okuma arasındaki zamana denk geldiniz aralıkları kısaltmak için çalışıyorum da yine de emin olmak için elinizde bir ürün varsa harika olur kontrol ederim kupon gibi konularda da çalışmaya başladım bir de akakçe ve cimride çok fazla pazaryeri gösteriliyor ben olabildigince niş yerleri tutmaya çalışıyorumHocam mesela işlemcilere bakıyorum 7800x3D diyelim sitede en ucuz 15.345 gözüküyor ama akakçede kupon kodlarıyla vs. 14.700 seviyelerinde görülüyor bu fiyatları kuponları algılayıp fiyatı düşüren sistemi siteye entegre etme şansın var mı? Birde mesela ekran kartı diyelim 50 bin TL akakçede ama sitesine gidince sepeette 45000 diyor. Senin sitede bunu direk algılayıp anlık olarak güncelleyen bir sistem yapabiliyor musun?
Mesela 7800x3D ye baktım hocam en basit en çok aranan işlemcilerden biri satıcı dfsbilgisayar tanınan bir satıcı yani 14700 küsür gözüküyor sitede 15300 küsürhocam sepetteki fiyatı okuyorum muhtemelen 2 okuma arasındaki zamana denk geldiniz aralıkları kısaltmak için çalışıyorum da yine de emin olmak için elinizde bir ürün varsa harika olur kontrol ederim kupon gibi konularda da çalışmaya başladım bir de akakçe ve cimride çok fazla pazaryeri gösteriliyor ben olabildigince niş yerleri tutmaya çalışıyorum