Bilgisayar topluyorum ve hoparlör önerilerine açığım;

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3000
Merhabalar çok pahalı olmayacak şekilde oyun için hoparlör arıyorum. Önerilerinize açığım mümkünse hepsiburada sitesinde olursa çok iyi olur. oradan almayı düşünüyorum. Sadece oyun için kullanacağım belki film falan izlerim. Bütçem 2.5 3k arası.

1 yıl önce 1000 liraya almıştım o kadar memnunum ki o kadar güzel bir hoparlör ki şuan satışı olsa yine alırım 20 yıl sonra falan kullanmak için o derece memnunum oyun için ayrı film için ayrı müzik için ayrı bi ton modu var ve çok şık sesi de fenasal iyi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CS2'de aşırı rekabetçi oynamadığım zamanlar yani yaklaşık 7-8 aydır kulaklığı doğru dürüst takmıyorum bile artık o derece keyifli ve iyi bir hoparlör

1 yıl önce 1000 liraya almıştım o kadar memnunum ki o kadar güzel bir hoparlör ki şuan satışı olsa yine alırım 20 yıl sonra falan kullanmak için o derece memnunum oyun için ayrı film için ayrı müzik için ayrı bi ton modu var ve çok şık sesi de fenasal iyi

CS2'de aşırı rekabetçi oynamadığım zamanlar yani yaklaşık 7-8 aydır kulaklığı doğru dürüst takmıyorum bile artık o derece keyifli ve iyi bir hoparlör

Kral küçük değil mi sesi falan nasıl çıkıyor oyunlarda

24 inç monitörümle birebir aynı boyda neredeyse. sesi çok iyi çıkıyor 7 8 aydır kulaklık kullanmıyorum o derece alıştım. youtube'da inceleme videoları var

Teşekkürler kralım not aldım tamamdır.
rica ederim şuan itopya incehesap gibi sitelerde daha uyguna bu tip hoparlörler var ama ses kalitelerini bilmiyorum 1400 1500 civarına var

WhatsApp Image 2026-04-26 at 20.35.23.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,202
Üyeler
192,953
Son üye
Umut0450
Geri