Başka şeyler de oynayacağım ama genelde cssadece CS oynayacaksan bu bütçe fazla
direkt önerebileceğiniz bir oem sistem yok mucs2 özellikle işlemcilerin L3 ön belleğini kullandığı için ona göre işlemci alman lazım tavsiyem şu işlemciyi al amd ryzen 7 7800X3D sonrasında en kötü seçenek b serisi anakart. en kartı min 12gb olsun geleceğe dönük olsun. güzel de bir işlemci sıvı soğutucu
Abim haklıcs2 özellikle işlemcilerin L3 ön belleğini kullandığı için ona göre işlemci alman lazım tavsiyem şu işlemciyi al amd ryzen 7 7800X3D sonrasında en kötü seçenek b serisi anakart. en kartı min 12gb olsun geleceğe dönük olsun. güzel de bir işlemci sıvı soğutucu
araştırman lazım bro çok bir vaktim yok piyasaya da hakim değilimdirekt önerebileceğiniz bir oem sistem yok mu
kredi kartınız nedir6 taksitle 90 bin TL ya da 9 taksit 100 bin liraya kadar bütçem var, ne almalıyım?
Garantikredi kartınız nedir
kararım değişti şuanki parçaların üstüne almak istiyorum üstte yazdığım gibiHazır sistem bakıyorsan bunlar olabilir
Prismor 7A
AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci ve RX 9070 XT ekran kartı ile donatılan bu üst segment sistem; 2K ve 4K çözünürlükte ultra ayarlarda yüksek FPS, güçlü raster performansı ve gelişmiş grafik gücü sunar. 32GB DDR5 RAM ve NVMe SSD ile akıcı, hızlı ve kesintisiz bir oyun deneyimi sağlar.www.gamegaraj.com
9800x3d ve nvdia ekrankartli sistem ram32 yapmaya ozen goster %1 fps degerlerinde etkisi oluyor diye biliyorum yanlissa duzeltin anakartin faz sayisina bak 9800x3d besleyebilsin yeter6 taksitle 90 bin TL ya da 9 taksit 100 bin liraya kadar bütçem var, ne almalıyım?