Agronomist
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Mafia ve Punisher, sistem gereksinimlerini bilmiyorum ama 2004’te falan oynuyordum açılır sanırım
Kanka oynamadıysan sende denemelisin sonu güzeldi. Mafia 3 ise o kadar kötü diyebilirim vakit kaybı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reklamlarda çıkan derken ? ben mobil oyundan bahsetmiyorum. 2k nın yapmış olduğu mafia serisinden 2. oyunu önerdim hocamç
Hocam kesinlikle rogue un sıkıntısı black flagle çok aynı olması. Yoksa çok güzel hikayesi. Unitynin parkur sistemi harika o yüzden yırtıyor.Kanka Rogue deki Shay de çok iyiydi. Unity nin arkasında kaldı sırf '' yeni oyun motoru '' piarı yüzünden. Shay ın hikayesi tüm ac serilerinden değişik. tabii ki oyunu çok övemeyeceğim, karakterin hayatı ne kadar ilgi çekici olsa da Black flagdan rogue ye geçince insan bi hayatı sorguluyor o cinsten.
Yarın ac serisi hakkında konu açacağım orda olmanızı dort gozle bekliyorum.
Özellikle '' syndcate '' balonu hakkında konuşacağım.
Yok reis bu ne KEISSOSIJSKSKDOD bahsettiği buDeğilmi bahsettiğin oyun
Ben sbaahtan beridir bundan bahsediyorum ondan dolayı troll dedim kimse anlamamısHocam kesinlikle rogue un sıkıntısı black flagle çok aynı olması. Yoksa çok güzel hikayesi. Unitynin parkur sistemi harika o yüzden yırtıyor.
Syndicate bi ben mi sevmiyom dicektim. Bak assasins creed chronicles china, russia falan onları bile sevdim. Ama şu Syndicate tek sevmediğim assasins crees oyunu. Berbat yahu.
Yarın müsait olursam damlarım hocam konuya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok reis bu ne KEISSOSIJSKSKDOD
Mafia 3 e nasıl katlandın hocam ya, bktan yeşil ceketini değiştiremediğimiz hikayeye nerden geldiği belli olmayan siyahi bir adamı oynarken buldum kendimi. Ulan Vito ve Joe ye noldu diye sorgulamıştım.Hocam mafia definitive yani 1, 2, 3 hepsini bitirdim. Sırada old country var. Bendeki yeri az çok onunda özeldir. Çünkü eski bir pc de günlük 45 dk 45dk oynayarak bitirmiştim. Hatta son bölümün son 1 saati kimsede olmamıl bir buga düşmüştüm.![]()
Reis çok büyük değilken daha doğrusu oyun kültürüm gelişmemişken oynamıştım. Mekan bas adam vur, mekan bas adam vur. Hikayesi de yoktuda Baştaki beraber oynadığımız arkadaş sonda bize ihanet ediyo yazdığım spoilerdakini hikaye olarak koymuşlar. Her neyse işte mekanikleri de kötü, hantal gelmediği için bana. Oynamıştım. Zaten o zaman abim ne indirirse onu oynuyodumMafia 3 e nasıl katlandın hocam ya, bktan yeşil ceketini değiştiremediğimiz hikayeye nerden geldiği belli olmayan siyahi bir adamı oynarken buldum kendimi. Ulan Vito ve Joe ye noldu diye sorgulamıştım.
Oyunun mantığı, size üst kişilerden teklif geliyor git şunu öldür tamam git şunu öldür tamam git şunu öldür tamam böyle böyle anlamsız bir oyundu benim için. 3 farklı alternatif son olması da ayrı patlatmıştı beni![]()